viva natura

Viva natura, VIVA made in Romana

Viva natura, viva viata, viva zambet, viva prieteni. Este o sintagma care imi place foarte mult si ma duce cu gandul la faptul ca merita sa spunem „traiasca” catre tot ce conteaza pentru noi cu adevarat. Pentru mine este extrem de important sa ma uit in jurul meu si sa apreciez proiectele care au crescut si au ajuns departe prin ambitie, pricepere si dedicare.viva natura

VIVA natura, Viva pentru brandurile romanesti

Personal sustin brandurile romanesti si sustin ideea ca trebuie sa fim mult mai patrioti si sa achizitionam produse made in Romania. De ce ? Simplu; pentru ca multe dintre ele sunt de calitate si mai presus de toate ne dorim sa avem locuri de munca si ne dorim sa sustinem economia romaneasca. Din pacate importanta achizitionarii produselor Made in Romania nu este constientizata si aceasta gandire nu este promovata in randul consumatorilor. In finalul acestui articol va voi vorbi de o serie de produse naturale: Viva natura, ce merita incercate, sustinute si promovate mai mult.

De ce nu este promovata ideea achizitionarii produselor made in Romania ?

Din pacate cred ca nu exista o preocupare suficient de puternica din partea producatorilor romani pentru a promova intr-un mod unitar acest concept la nivelul publIcului comercial, astfel incat majoritatii cumparatorilor nu le pasa daca cumpara produse made in Romania, sau made in EU sau made in China. In schimb la nivel european am observat un nationalism din acest punct de vedere. Sunt cetateni din alte tari care prefera sa dea doi sau chiar trei euro mai mult pentru un produs doar pentru simplul motiv ca este produs in tara sa. Atunci spunem Viva nationalism, viva economia, viva natura.

Viva natura si produsele facute din dragoste pentru clienti

Asa cum ratiunea de a exista a unui partid este aceea de ajunge la putere, ratiunea unei afaceri este a produce plus valoare. Cu toate acestea sunt oameni care produc in afacerea lor o gama de produse care prin utilizarea lor le pot face rau oamenilor daca nu respecta anumite standarde. Sunt afacerisiti care au pus mai presus de bani modul in care realizeaza produsele. Aici ma refer la produse in mare parte naturale. Conceptul de la care nu se indeparteaza cei de la Viva Natura este muncim pentru oamenii care au nevoie de produsele noastre și în mod secundar pentru bani.  In produsele Viva Natura sunt aplicate principile din medicina traditionala romaneasca si medicina ayurvedica, precum si mijloace si tehnologii noi de prelucrare, care urmaresc sa pastreze intacte proprietatile plantelor si altor substante naturale folosite. Tipuri de produse Viva Natura: Sampoane, Balsamuri, Pasta de dinti, creme de corp, creme demacheante, Balsam pentru picioare obosite, Masca de fata cu argila. Cu toate ca gama de produse este extrem de larga un produs Viva natura  mi-a atras atentia in mod special. Am o serie de prieteni care incep sa aiba aceasta problema si as dori sa le-o recomand. Eu nu am probleme de acest gen, insa o sa ii intreb daca produc si o crema pentru pastrarea culorii pigmentului parului :))

CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI VIVA NATURA

Crema împotriva căderii părului VivaNatura are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima ulilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *