Decoratiuni pentru foisor (P)

Elementele mici si detaliile fac diferenta in orice domeniu. Atunci cand vorbim despre decoratiuni, gradina si amenajari este ideal sa avem la dispozitie o serie de idei ce ne pot pune in lumina proiectul, atat la propriu cat si la figurat.

Pentru ca locuiesc la curte am sa dezvalui care este placerea mea, mai mult sau mai putin vinovata: Lenevitul in folisor. Nu imi place sa stau cand e foarte cald, ci imi place sa pierd timpul in foisor la finalul programului. Atunci cand se lasa seara si se aud din bradul invevinat doar pasarile, iar vecinii cu chef de vorba si scandal sunt dusi cu pluta :))

Personal am construit foisorul de la 0. Am cumparat lemn, pe diferinte dimensiuni, l-am dat la rindea, l-am vopsit. Tot procesul pana cand a ajuns ceea ce este astazi. Cu toate acestea un foisor nu este 100 % realizat si implinit daca nu il imbogatim cu o serie de elemente de decor.

Decoratiuni pentru foisor si gradina de vara

M-am gandit sa va recomand cateva decoratiuni faine ce vor transforma un foisor banal intr-un loc extrem de placut in care toti oamenii dragi vor dori sa vina:

  • Instalatii de 2m si 20 de leduri in forma de dopuri de pluta

Instalatiile sunt extrem de potrivite atunci cand ne dorim o lumina difuza, relaxanta pentru spatiul nostru exterior. Detalii despre produs: Confectionata din fir de cupru flexibil, poate fi aranjata in orice forma doriti si adauga un plus de frumusete oricarui decor.
Confectionata din fir de cupru, flexibila, cu rezistenta la apa IP65, rezistenta si pentru utilizare zilnica.

Produsul se poate cumpara de pe neer.ro

Ghirlanda Artificiala

Pentru ca atunci cand ma gandesc la foisorul meu ma gandesc fara sa vreau la verde, relaxare, aer, viata, m-am gandit sa va recomand un alt produs care merge foarte bine integrat in gradina voastra de vara sau in foisor, asa cum am facut eu. Este vorba despre Ghirlanda Artificiala.

Despre produs: Florile, liana si frunzele de iedera au un design dragut si frumos Dimensiune:S:85cm lungime/33.15inci
Culoare:verde,alb,galben, mov
. Produsul este de aici:

Sticker pentru perete 3D 

Atunci cand spatiul ne permite ne putem amenaja foisorul sau spatiul exterior de relaxare cu un Sticker pentru perete cu model 3D . Acestea ne pot transpune intr-o alta lumea cu ajutorul imaginii, ne pot da mai multa viata si energie. Eu am ales un element decorativ 3d pentru foisorul meu. STICKER 3 D de aici

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *