O casa la indemana oricui (P)

Am stat toata viata la bloc. Intr-adevar, a locui la un apartament iti ofera multe avantaje dar si dezavantaje. O casa, in schimb, este ideala pentru cei care nu mai vor sa stea inconjurati de vecini, sa auda toate discutiile acestora prin peretii subtiri, sa plateasca in cazul in care se strica ceva in bloc, chiar daca nu sunt ei vinovati. In plus, satisfactia de a avea o curte este imensa.
Pe timpul verii, casa este locul ideal unde, dupa ce se lasa seara, poti sa stai pe o bancuta si sa privesti stelul instelat. Si, daca acesta casa mai este si in afara orasului, fericirea este dubla. Nimic nu se compara cu linistea pe care o ofera o casuta. Astfel, ai posibilitatea de a-ti face propriul tau colt de rai.
Asta mi-am dorit si eu si, dupa o evaluare atenta, am decis sa ma mut la casa. Desi aveam un teren, la vreo 2 km de la iesirea din oras, acolo nu era construit nimic. Nu voiam sa vand apartamentul pentru ca, avand un copil, ma gandeam ca acesta va dori, mai tarziu sa stea in oras si nu aveam posibilitatea sa cumpar un altul. Pusesm ceva bani deoparte, dar nu suficienti pentru a ridica o casa. Imi faceam planuri, dar toate se naruiau cand contactam dezvoltatorii si imi spuneau preturile. Cand eram gata sa abandonez, am vazut la televizor o emisiune despre o familie din alta tara care locuia intr-o casa din containere. Am ramas far cuvinte. Era atat de bine realizata si compartimentata incat nici nu ziceai ca nu este construita din caramida sau placi de beton.
Asa m-am hotarat sa caut si eu case din containere. Astfel am ajuns pe site-ul cabine-containere.ro. Este vorba despre o firma care are o experienta de peste 17 ani in livrarea si construirea de case din containere si nu numai. Au cabine destinate diverselor utilizari ca si containere speciale pentru santier sau birouri. Vazand portofoliul, am ramas uimita de cat de bine sunt executate aceste case. Nu am stat pe ganduri si am contactat firma.
Am comandat o casuta cu doua camere, un living, baie si bucatarie. Mi s-a spus ca materialul, din care este construit fiecare container, este prefabricat ceea ce inseamna ca nu dauneaza absolut deloc mediului inconjurator dar este si foarte rezistent. Casele din containere au izolatie foarte buna ceea ce asigura o buna pastrare a aerului cald pe timpul iernii, in interior. Mai mult, toate cele necesare pentru instalarea utilitatilor sunt disponibile in containerele comercializate de acestia. Timpul de montaj este unul foarte scurt asa ca poti avea o astfel de casa mult mai repede si la un pret mult mai mic decat o casa normala.
Casa a venit si, intr-o saptamana dupa montare totul era utilat, mobilat, astfel incat am reusit sa ma mut, impreuna cu cel mic, acolo. Fata de apartament, copilul meu avea acum camera lui si o curte frumoasa unde sa se joace cat era ziua de lunga. Iar eu am inceput sa ma ocup de gradinarit. Viata noastra s-a scimbat in bine datorita unei case practice, la un pret foarte accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *