O sala de training cu o cafea aromata

Sunt formator de meserie si, de putin timp, am deschis in oras un centru specializat pentru training-uri in diverse domenii. Lucrez impreuna cu o echipa minunata, cu ani multi de experienta in spate. Sunt oameni dedicati, care stiu sa atraga lumea si sa faca in asa fel incat cursurile lor sa fie interactive, diversificate si pliabile pe capacitatea fiecarui cursant in parte. Locatia in care am deschis centrul este foarte moderna, cu proiectoare, mese si scaune comode si punem la dispozitia cursantilor materiale la standarde inalte.

Dupa ce am dat drumul activitatii, am obesrvat ca lipseste ceva. Oamenii aveau nevoie de un stimulent de care, cred ca noi toti, nu ne putem lipsi. Este vorba despre cafea. Initial, am dorit sa facem un contract cu o firma cu dozatoare dar, vorbind cu restul echipei, am ajuns la concluzia ca se facea multa mizerie, calitatea cafelei nu e cea mai buna si nu ar fi fost frumos ca oamenii sa se caute prin buzunar de maruntis pentru un espresso.

Asa ca, am hotarat sa achizitionam cafetiere speciale si moderne. Am ales sa contactam magazinul online Dwyn, deoarece gama lor de produse din categoria Cafetiere/Espressor este extrem de variata si preturile sunt foarte bune. Astfel, am ales un Espressor DeLonghi EC 7.1 si o Cafetiera Lancom profesionala cafea, vin fiert, ceai 15L, 1500W. Primul produs a fost ales pentru ca, pe langa espresso, are si un sistem special pentru Cappuccino plus optiunea de a pune 2 cani simultan. Este un lucru foarte bun pentru ca nu se mai face coada la espresso. Al doilea produs, este unul ideal pentru acele persoane care prefera un ceai in locul cafelei si are capaciteatea de a stoca pana la 15 litri de lichid pe care il poate mentine cald pentru mult timp.

Astfel, am dotat o camera speciala cu cele doua aparate si pot sa spun ca ideea noastra a fost un real succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *