Creditul, solutia ideala pentru a trece cu bine peste sarbatorile de iarna (P)

Avand in vedere ca sarbatorile de iarna le vom sarbatori peste doar cateva zile multi dintre noi cred ca sunt deja in agitatia creata in preajma sarbatorilor de iarna. Aceasta agitatie se datoreaza faptului ca pe langa mersul la serviciu suntem nevoiti sa facem si pregatirile pentru a ne putea bucura cat mai intens de sarbatorile de iarna.

credit cu buletinul

Achizitionarea de cadouri, aranjarea ultimelor detalii cu privire la vacanta pe care am ales-o pentru aceste sarbatori ori amenajarea locuintei sunt doar cateva din lucrurile care trebuie efectuate si care la un moment dat pot crea o stare de agitatie. Insa ce te faci cand inainte de venirea sarbatorilor de iarna realizezi ca bugetul pe care il ai pregatit pentru a sarbatori Craciunul si Revelionul nu este atat de mare pe cat ti-ai permite? Daca primul raspuns care iti vine in minte este renuntarea la planuri atunci raspunsul oferit este unul gresit. De ce? Pentru ca si eu m-am aflat in aceasta situatie si nu am renuntat la planurile pe care le aveam, ba dimpotriva, unele dintre ele au devenit si mai complexe.

Chiar daca la prima vedere aceasta afirmatie ti se pare o fabulatie te asigur ca nu este asa. Pentru a fi mai credibil in ceea ce afirm o sa iti zic si modul in care am reusit sa imi continui planurile de petrecere a timpului liber de sarbatorile de iarna chiar daca bugetul alocat acestei sarbatori nu imi permitea in prima faza acest lucru. Desi apelarea la credite nu mai reprezinta o noutate pentru multi dintre noi din moment ce in fiecare luna ne luptam cu ratele pe care le avem, un credit cu buletinul de cele mai multe ori te poate scoate din impas.

Cel putin pe mine m-a scos, motiv pentru care in momentul de fata am toate detaliile puse la punct in ceea ce priveste modul in care o sa sarbatoresc anul acesta Craciunul precum si Anul Nou. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai fac pana in Ajunul Craciunului este achizitionarea de cadouri pentru cei dragi insa nici acest lucru nu mai constitue o problema atat de stresanta din moment ce bugetul imi permite si efectuarea acestor cumparaturi. Cu un pic de calm si aceasta situatie se va rezolva cu bine. In momentul de fata tot ceea ce mai am nevoie pentru a ma putea bucura din plin de sarbatorile de iarna este un pic rabdare si totul va fi bine.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *