Chiuvete bucatarie, instalatorul si defectele

De cele mai multe ori atunci cand ma gandesc la un posibil accident casnic imi vine in minte situatia in care s-a spart garnitura de la chiuveta bucatatiei mele šŸ˜€ un dezastru; apa baltea peste tot si imi era team sa nu ma corentez šŸ˜€ Nu am fost plecat decat o ora de acasa si inevitabilul s-a produs, chiuveta a cetat šŸ˜€ In urma cu treiĀ saptamani instalatorul a reparat-o pentru a doua oara; ideea era ca nu se etansa cum trebuie furtunul. Ce e drept nu am platit foarte mult pe ea, insa stim cu totii ca atat cat dai, atata face, indiferent ca vorbim de chiuveteĀ bucatarieĀ  sau electrocasnice incorporabile.Chiuvete bucatarie

Chiuveta si inundatia din bloc

Chiar daca ne place sa recunoastem sau nu, o chiuveta de 50 de lei, cumparata din Obor este realizata din cel mai prost material si accidentele de genul celui patit de mine pot avea consecinte mult mai grave. Spre exemplu daca locuiam la bloc la un etaj superior chiuvetaĀ mi-ar fi facut o paguba serioasa. Ma intreb cat ar fi trebuie sa platesc despagubiri daca il inundam pe vecinul ? Nici nu vreau sa ma gandesc. Tu ai patit asa ceva ?

Chiuveta bucatarie Pyramis

Dupa aceasta experienta mi-am achizitionat de la prietenii mei de la TOP MARKET ONLINE o chiuveta pentru bucatarieĀ Pyramis. Ceea ce m-a bucurat a fost ca a avutĀ baterie inclusa in pret, iar acest model –Aeolia- face parte din acea categorie deĀ chiuvete bucatarie realizate din material sintetic 80% rasini acrilice si 20% pulbere de granit. La capitolul PRETURI ma pot considera ca sunt un zgarcit..Cel putin asa vorbeste lumea. Personal spun despre mine ca sunt un om chibzuit. Ce e drept, granita dintre economie si zgarcenie poate fi subtire si interpretabila uneori, in functie de persoana. Ceea ce vreau sa spun in legatura cu subiectul de azi legat deĀ Chiuvete bucatarie este ca am cautat ceva pana sa gasesc un pret bun. Partea buna este ca am si garantie de sase aniĀ la ea.Ā La cel mai nou telefon achizitionat de mine am preferat sa platesc 30 de lei in plus pentru un an de garantie peste cei doi oferiti de producator.

Care sunt cele mai bune chiuvete ?

In mod cert cea mai buna chiuveta este cea pe care ti-o permitiĀ šŸ˜€ insa personal am inteles ca cea vanduta chiuveta in acest moment esteĀ Pyramis. O alta firma preferata de romanii ce investesc in calitate esteĀ Franke.Ā Chiuvete bucatarie din inox reprezinta cu siguranta o alegere buna indiferent de marca. In acelasi timp chiuveta deĀ bucatarie din granit reprezinta o alegere buna.

Foto:Ā dreamgeek.ro