Misiunea politiei Locale

Misiunea politiei Locale: doua babe si un copil

Misiunea politiei LocaleDoi agenti merg agale pe alee, statia e pornita si se aud misiunile Politie locale din acel moment Comercianti de  ocazie isi strang borsetele, arunca cutiile sub masini, babutele alearga cu galetile de branza si cu zarzavatul in papornita. Striga cineva; Razieee, sunt doua masini in colt. Cu totii au fugit. Politistii nu aveau de gand – cel mai probabil – sa legitimeze pe cineva in zona. Sau scopul lor nu era de fapt sa-i prinda, ci sa-i sperie. Agentii s-au oprit sa-si cumpere doua merdenele si o sticla de iaurt. Din statie se aude urmatoarea misiunea, prioritatea numarul 1 a Politiei Locale;

– La intersectia cu colenina sunt doua babute cu zarzavat si un copil cu doua sticle de lapte

– Crrr, Merge cineva ca sa-i indeparteze.

M-a bufnit rasul, misiunea politiei; alungarea unui copil. Stiu, comertul pe domeniul public este ilegal, insa ma intreb de ce Politia Locala nu se concentreaza catre mafia care face bisnita zilnic in zone bine cunoscute. In zona Europa, Sos Colentina, Bucur Obor, etc. Cred ca exista o mafia a comertului „gri” in Bucuresti – si nu numai- ignorat sau mai bine zis tolerat de Politia Locala din Capitala. In schimb isi arata muschii in fata unor babute care vand zarzavat.

Vanzarea ambulanta in Bucuresti

Fie ca vrem sa afirmam sau nu, in toate pietele sunt comercianti care vand sub „umbrela” de producator insa nu sunt doar intermediari. Mi-as dori ca in toate pietele sa existe cateva tarabe pentru tarani, tarabe care sa fie puse la dispozitia lor gratis. Stiu, vor aparea si aici abuzuri, insa cred ca se pot gasi solutii. Nu imi place sa vad politia alergand trei babute cu o sacosa de zarzavat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *