Suedia – o destinatie perfecta pentru schi (P)

Cum sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi incepem sa ne facem planuri pentru mini-vacanta de Craciun. Si unul din cele mai placute moduri de a ne petrece timpul este pe partia de schi. Insa alegerea locului ideal pentru ski este foarte important de aceea va sugerez o tara cu traditie pentru un astfel de sport: Suedia.

Imi place cum suna schiatul in Suedia in primul rand pentru ca este una din tarile ce a gazduit campionatul mondial de ski si anume pe cel 2007. Asa ca unde este mai bine sa skiezi decat intr-un loc cu partii pentru toate categoriile de skiori. Asta garanteaza de la sin si servicii ca la carte: partii frumoase cu toate dotarile necesare unei vacante de neuitat.Suedia ski

Mai mult, partiile sunt extinse pe sube de km Are si Salen avand peste 100 km de fiecare. Inaltimile muntilor pornesc de la 400 m si se opresa la 1277 m cu toate acestea avem parte de zapada incepand de la mijlocul lui Noiembrie pana la sfarsitul lui Aprilie. Tot in Suedia puteti lua parte sau vedea faimoasa competitie de schi fond ce a inceput chiar aici in 1922.

Suedia ski

In plus, Suedia este gazda unor enveniment de top cum ar fi Campionatele Internationale de chi si FIS Cupa Mondiala de Freestyle. Iar pentru cei exerimentati puteti vizita faimoasele SnowPark-uri unde puteti face freeski si snowboarding. Insa nici cei mici nu sunt uitati aici pentru ei aveti parte de instalatii speciale dar si supravegere profesionala pe timpul vacantei.

Concluzionand Suedia este una din tarile cu traditie in schi si este o destinatie ideala pentru pasionatii de schi de toate categoriile, ce ofera atat evenimente de top cat si partii extraordinare. Aici este un paradis pentru cei ce vor sa petreaca o mini-vacanta pe schiuri alaturi de familie. Pemtru mai multe detalii despre oferte va recomand pagina de Facebook Aerotravel.

FOTO: sweden.se, sursa: Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *