Inregistrare domeniu web

Inregistrare domeniu web, primul pas catre vanzarea online

Ma ocup uneori si de realizarea unor campanii de publicitate offline cu extindere catre promovarea

Inregistrare domeniu webonline. Daca vorbim de modalitatile clasice de promovare, cum ar fi flyere, bannere, afise, outdoor, acestea sunt intelese de majoritatea celor care desfasoara o activitate comerciala. Ei inteleg – deduc- care ar putea fi efectele, insa multi ditnre ei le vad doar prin prisma masurarii exacte si imediate a efectelor. Din pacate de multe ori acest lucru nu este posibil, iar  publicitatea este un mecanism complex care functioneaza pe termen lung. Din pacate aceste lucruri sunt greu de explicat unui om care nu are buget si ii sustine afacerea de la o luna la alta. Cu toate acestea pe masura ce trece timpul si persoanele trecute de o anumita varsta incep sa inteleaga importanta promovarii. In caz contrar afacerea lor are mult de suferit.

Domeniu .ro, primul pas catre publicitatea online

Daca promovarea stradala reprezinta un domeniu in care multi afaceristi nu investesc, publicitatea online reprezinta pentru acestia o adevarata enigma. Cu toate acestea societatea si informatia care circula permanent in jurul lor ii obliga sa se informeze, sa intrebe despre ce inseamna un site web, cum se inregistreaza un domeniu sau care sunt avantajele unui site pe domeniu .ro

Aceasta categorie de oameni incep sa investeasca timid la inceput o suma modica intr-un site web cu toate ca spun vorba lui Moromete “N-am”. Dup ace investesc cateva sute de lei si incept sa inteleaga beneficile pe care ti le ofera un site web devin tot mai dornici sa inteleaga acest domeniu. Unii raman la stadiul unor investitii modice in timp ce altii fac primii pasi catre cresterea site-ului.

Cum sa am un site eficient

Dupa aceasta etapa de investitie initiala oamenii incept sa se intreb: Ce trebuie sa fac pentru a obtine rezultate cat mai bune cu un site web. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt urmatorii:

-Alegerea domeniului web– Aici sunt doua variante; ori iti alegi un domeniu “de brand” cum ii spun eu. Adica daca firma ta se numeste PAMCOM, iti cauti domeniul www.pamcom.ro sau www.pamcom-romania.ro A doua varianta este sa iti cauti un domeniu web care sa vorbeasca despre domeniile de activitate, cum ar fi: amenajari-interioare.ro. Il poti inregistra de la Webrahost.ro, ofera cel mai mic pret pentru inregistrarea domeniilor .ro. Doar 25€ pentru domeniile comandate impreuna cu un pachet de gazduire.Domeniile .ro sunt rezervate imediat la RoTLD.

Inregistrare domeniu web

Un domeniu .ro este privit cu mult mai multa seriozitate decat un domeniu pe blogger.com sau wordpress. Oamenii isi spun ca tratezi afacerea / blogul tau cu seriozitate. Pentru mine, spre exemplu, site-urile care vand haine / adidasi si au un domeniu .com nu imi sunt de incredere. Unii cumpara un domeniu la promotie – dau cativa dolari – si dupa primul an ( in care dau tepe ) inchid site-ul. Un domeniu .ro ma face sa cred ca oamenii au curajul sa isi asumte identitatea prin inregistrarea la ROTLD.

-Alegerea unui hosting de calitate. Atentie, un hosting bun iti asigura backup, site-ul se miscaa bine si astfel clientii nu ies de pe site dupa primele secunde. Am trait din pacate experienta sa pierd toate articolele scrise pe redactia4fun intr-o luna de zile din cauza faptului ca am gazduit site-ul la un „amic’. Amicul avea un server in Germania, oamenii i-au trimis mail ca fac nu stiu de modifcari, el nu a vazut si oamenii au sters TOT. Eu am ramas cu buza umflata si peste 100 de articole pierdute.

– Optimizarea web – Vrei sa fi gasit pe google, nu doar sa ai un site. Din aceste motive trebuie sa investesti in acest segment.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *