Carti de dezvoltare personala pentru o viata implinita

Viata este cu suisuri si coborasuri, cu bune si cu rele. Unii reusesc sa treaca peste tot si sa isi traiasca viata frumos, insa sunt persoane care au nevoie de ajutor sau macar de o vorba buna pentru a se ridica de la pamant sau pentru a urma o anumita cale spre fericire. Nu toti suntem construiti la fel si, daca unii dintre noi avem nevoie de sfatul unei persoane abilitate, altii de sprijinul familiei sau al prietenilor, exista totusi cativa care gasesc alinarea si sprijinul necesar, precum si o puternica motivatie de a trece peste orice doar citind carti de dezvoltare personala. Astfel de carti au cucerit si piata din Romania, existand librarii precum carti-beletristica.ro, care pun la dispozitia cititorilor titluri diverse, ale unor autori si specialisti consacrati in intreaga lume. Unul din cei mai cunoscuti astfel de autori este Dale Carnegie.  Acesta a fost un scriitor american ce a dezvoltat cursuri faimoase de dezvoltare personala, vanzari, traininguri speciale pentru corporatii, abilitati interpersonale si public speaking. A scris cateva carti care inca sunt extrem de populare si relevante pentru orice generatie.

Una din cele mai apreciate carti, disponibila la carti-beletristica.ro este 10 pasi pentru o viata implinita. Daca ne dorim sa avem o viata implinita, acest lucru, ca ne place sau nu, va depinde si de impresia pe care o vom face asupra celorlalti. Oricine poate sa isi cultive abilitatea de a dezvolta o personalitate placuta si tarie de caracter, lucru ce va face ca acea persoana sa fie perceputa ca o adevarata forta si un adevarat model. Dale Carnegie ne arata cum sa atingem acest fel de carisma, lucru ce te va duce la o viata mai indestulata. Pentru asta sunt necesari 10 pasi:

1. Dezvoltarea unei imagini de sine extraordinare;

2. Stabilirea si atingerea unor scopuri ce se pot realiza;

3. A-i trata pe ceilalti cu bunatate si respect;

4. A deveni o persoana cu abilitati conversationale foarte bune;

5. A vorbi cu incredere si convingere;

6. Coordonarea relatiilor cu cei din jur;

7. Depasirea fricii si anxietatii;

8. A deveni un adevarat leader;

9. A-i ajuta pe altii sa reuseasca;

10. A trai o viata in armonie.

Sunt oameni, printre noi, magici. Nu este vorba despre scamatori. Este vorba despre acei oameni luminosi, veseli si increzatori pentru care niciun obstacol nu este prea greu. Numai prezenta lor este placuta si linistitoare. Ei stiu cum sa convinga chiar si fara sa scoata un cuvant. Sunt populari in grupul de prieteni, dar si in alte grupuri si se misca repede in cariera si in viata personala.  Asta se incearca prin aceasta carte. Sa ne ajute sa invatam cum sa devenim mai puternici, cum sa stralucim. Nu trebuie sa fie trasaturi cu care sa te nasti. Cei care isi doresc sa se dezvolte cu adevarat si sa capete o personalitate magnetica, pot sa faca acest lucru. Si, aplicand tehnicile din carte, vor reusi.

Cartea 10 pasi pentru o viata implinita este numai un titlu din alte zeci prezente pe site si care iti pot fi de un real ajutor in dezvoltarea personala. Alege cartea care crezi ca ti se potriveste mai bine si straluceste!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *