Intalniri

Intalnim oameni in multe conjucturi, insa cu putini reusim sa formam un grup unitar in scurt timp. Cu majorittea oamenilor relationam distant si pastram o „masca” frumoasa. Am fost in urma cu cateva saptamani sa filmez o reclama in Sofia ( Bulgaria) alaturi de o gasca frumosa de oameni.

Autogara filaret,locul unde te intorci in timp

M-am cunoscut cu oamenii la Autogara Filaret, un adevarat monument istoric pentru transportul romanesc. Din pacate acest loc nu a mai fost renovat de cel putin 40 de ani.

intalniri cu necunoscuti

Aici am cunoscut oamenii alaturi de care urma sa petrec urmatoarele 48 de ore. Ce m-a fascinat la aceasta intalnire a fost cum un grup de oameni neomogen a devenit intr-un timp atat de scurt extrem de apropiat si unit. Am povestit pe autogar, am impartasit experiente, am glumit, am servit masa impreuna, am muncit, am cunoscut capitala Bulgariei la pas. Oamenii se pot simti bine impreuna chiar daca nu se cunosc, se pot comporta natural, autentic si pozitiv in ciuda faptului ca si-au invatat numele unul altuia de curand.

Bucuresti-Sofia cu autocarul

Am plecat de la Autogara Filaret la ora 16. Eram doar noi 6Ā  in autocar. Soferul nu-l pun la socoteala :)) Drumul pana la granita nu a fost lung, iar timpul petrecut la granita a fost insesizabil. Mai greu de TIR-isti- care au o coada imensa in fata. Primul popas a fost intr-un orasel de provincie cu o autogara la fel de batrana precum Filaret. Pana la Sofia am traversat mai mult zone rurale, astfel ca si limita de viteza ne-a impus un mod de deplasare mai lent. Pana la Sofia am facut in jur de 6 ore jumate. Taximetristii de acolo ne-au intampinat cu repros ca incercam sa vorbim engleza. Ei aveau pretentia sa vorbim in bulgareste :))

Nu am apcusat sa vizitam foarte mult din Sofia, insa cat am vizitat ne-a placut šŸ˜‰ O experienta faina de care imi voi aminti cu placare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *