Bancomate BCR Bucuresti si sediile bancii. Unde sunt?

Sau mai bine spus de ce NU sunt Bancomate BCR in Bucuresti ? Sunt client vechi BCR, am fost initial client „pe persoana fizica” cum ar spune nea Marian. Acum sunt „pe persoana juridica”.

Reteaua de bancomate BCR se poate vedea la aceasta adresa: https://www.bcr.ro/ro/retea-unitati 

Bancomate BCR Bucuresti = Lipsa

In mare parte sunt multumit de serviciile Bancii Comerciale Romane; oameni draguti la ghiseu, tot felul de alerte pe cont, aplicatie pentru mobil.  Problema apare cu lipsa bancomatelor din zone urbane aglomerate.bancomate-bcr

In Bucuresti nu am gasit bancomat BCR in Promenada Mall, nu am gasit bancomat BCR in Auchan Titan, nu am gasit un bancomat al Bancii Comerciale Romane in Kauflandul de pe Barbu Vacarescu. Bancomatul din supermarketul Penny XXL( Sos Fundeni) nu functioneaza.

Nu spun acum ca trebuie sa ai bancomat la fiecare colt de strada, insa spun ca atunci cand vorbim de un centru comercial mare ( asa cum este cazul Mall Promenada) si te numesti cea mai mare banca din Romania se impune sa ai acolo un Atm.

Iar atunci cand am cautat pe net mi-a dat un rezultat interesant: Banca ar fi avut sediul pe strada Glinka ( zona B Vacarescu) iar cand am ajuns acolo respectivul sediu disparuse de mult. Am vazut ulterior, aveau un bancomat in BILLA .

Nu stiu daca alte bancii au mai multe bancomate, insa la Raiffeisen nu pot spune ca m-am lovit atat de des de aceasta problema; sa caut in disperare un ATM.

Foto: jurnalistii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *