Autocolantul de mobilă, soluția ideală pentru recondiționarea mobilei vechi

Omul modern simte nevoia ca, din timp în timp, să dea un nou suflu casei sau apartamentului în care locuiește. Totuși, această schimbare de „look” a spațiului în care trăim înseamnă mai multe lucruri: timp, bani și imaginație. Astfel, această schimbare poate să nu coincidă cu un buget generos sau cu o bună perioadă de timp dedicată acestui proces. De imaginație nici nu mai vorbim, deoarece nu puțini sunt cei care, neinformați îndeajuns de mult, în timpul procesului de redecorare își dau seama că nu este totul pe placul lor ori că lucrarea nu iese așa cum se așteptau. Astfel, ne găsim în situația de a căuta metode alternative pentru a reîmprospăta spațiul personal, care să economisească timp, bani și, în plus, care să fie maleabile din punct de vedere al design-ului.

O variantă foarte simplă este recondiționarea mobilei vechi, folosind autocolantul pentru mobilă unul dintre cele mai simple modalități de a oferi personalitate mobilei tale. Astfel, orice piesă de mobilier, veche sau nouă, poate fi transformată într-una modernă prin utilizarea autocolantului pentru mobilă.

Autocolantul pentru mobilă: de la vechi la nou în câteva momente!

Reabilitarea mobilei vechi prin intermediul autocolantului pentru mobilă este variată. Dacă vrei o schimbare minimală, poți începe prin a folosi autocolantul pentru mobilă pe ușile dulapurilor vechi. Trebuie să rețineți că ușile trebuie să fie curate şi uscate înainte de aplicarea autocolantului pentru mobilă. De asemenea, vor trebui îndepărtate balamalele şi a geamurile (dacă este cazul).

Cel mai practic aspect în recondiționarea mobilei prin lipirea de autocolant pentru mobilă este că nu ai nevoie de un expert. Desigur, vei avea nevoie de două persoane care să participe la acest proces: una care să dezlipească autocolantul pentru mobilă și alta care să îl lipească. Vei avea nevoie de cârpe uscate cu care să îl presezi, pentru a nu apărea bule de aer sub autocolant, astfel ca rezultatul final să fie uniform. În cazul în care apar, nu trebuie să-ți faci griji. Le poți înțepa cu un ac fin, iar apoi să presezi cu cârpa uscată până dispar.

Autocolantul pentru mobilă se pliază pe toate nevoile tale!

Partea cea mai bună la autocolantul pentru mobilă este că se potrivește unei multitudini de nevoi. Acest lucru este posibil deoarece autocolantul pentru mobilă vine într-o gama foarte variată de modele și culori, astfel încât poți alege autocolantul pentru mobilă oferit de davopro.ro în funcție de design-ul camerei pe care vrei să o redecorezi.

Totul pornește de la preferințele tale. Dacă ai pereți în culori neutre – alb sau variații de tonuri de alb – poți opta pentru un model nonconformist de autocolant pentru mobilă, pentru a da personalitate spațiului, păstrând în același timp un aer minimalist. Dacă, din contra, pereții sunt vopsiți în culori tari, te poți îndrepta spre un autocolant pentru mobilă clasic, tocmai pentru a reduce din intensitatea ori tăria culorilor de pe pereți. Indiferent de modelul și stilul ales, autocolantul de mobilă va oferi un aspect de nou mobilei pe care o recondiționezi și, în plus, va schimba total atmosfera camerei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *