Dulcea odihna in satul natal (P)

Oamenii prevazatori, oricat de departe i-ar instraina viata, lasa cu limba de moarte dorinta de a fi adusi in satul natal pentru somnul de veci, fiindca doresc sa aiba alaturi pe ultimul drum

repatriere decedati

pe cei cunoscuti, iar la cimitir pe cei dragi.
Pana si dupa moarte, oamenii doresc sa-si intregeasca familiile, sa se bucure de odihna cea dulce acolo unde s-au nascut, avandu-i alaturi pe parinti, bunici, frati, surori si vecini.
Nicaieri nu este mai linistit omul ca acasa, spatiul familiar in care si-a petrecut copilaria si tineretea, doua perioade de aur din viata!
Toti oamenii care mor printre straini trebuie adusi acasa, mai ales ca serviciile repatriere decedati sunt ireprosabile. Daca esti coplesit de durere si nu stii spre cine sa te indrepti, Servicii Funerare Nicolas este prietenul adevarat care este alaturi de tine in nenorocire.
Ii gasesti la orice ora din zi si din noapte, sunt oameni seriosi, demni de toata increderea fiindca de 15 ani ofera ajutor familiilor indurerate. Ei te ajuta sa-l aduci acasa pe cel drag din tarile lumii GERMANIA, ITALIA, FRANTA, BELGIA, OLANDA, AUSTRIA, NORVEGIA, ANGLIA, SUEDIA, GRECIA, REPUBLICA MOLDOVA,TURCIA sau USA, sa se bucure de dulce odihna in satul natal.
Tot ceea ce intreprind pentru cel disparut si famialia sa este facut cu respect maxim si profesionalism, de la operatiunile simple la cele complicate:
-comunicarea cu familia indurerata se desfasoara la superlativ. Apartinatorii sunt informati despre formalitatile care trebuie indeplinite, proceduri, etapele repatrierii.
-toaletarea mortului are in vedere prezentarea corpului in forma decenta, reconstituirea imagii initiale a acestuia ca aparitia sa sa nu bulverseze cunoscutii si apartinatorii, pregatirea temeinica a acestuia pentru inmormantare.
-repatrierea se desfasoara in cadru legal, de formalitati ocupandu-se profesionistii firmei, de asemenea aducerea in tara se face in conditii de maxima igiena si securitate.
-tarifele percepute sunt decente si nu exista costuri ascunse.

  • P – articol publiciar, sursa: Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *