Tricouri personalizate care te fac sa zambesti (P)

Nu-i asa ca ne-am saturat de tricourile facute in serie si purtate de toata lumea, pe care le vedem oriunde? Dorim sa ne personalizam lucrurile si imbracamintea, sa facem trecatorii sa zambeasca datorita mesajelor de pe tricouri personalizate, mai ales ca vara este anotimpul tricourilor. Sunt purtabile, usor de asortat, se spala si se usuca usor, in plus, daca sunt din bumbac ofera senzatia de racoare de care avem nevoie in zilele toride. Privirea oboseste insa si devine saturata de aceleasi iamgini vazute zilnic de sute de ori. Este nevoie de o pata de culoare, de o fotografie deosebita, de un mesaj haios!
Imi plac, de pilda mesajele aparent nevinovate, dar dublu interpretabile, care nu pot fi interzise in locurile publice de tipul: “Am facut 18 ani abia astept sa fac 69”.
Mesaje dragute, amabile, care mustesc de umor sunt binevenite pentru a alunga stresul cotidian si incrancenarea. Cine nu ar zambi la vederea unui tanar dragut care poarta un tricou negru sau alb pe care scrie:”Arat mai bine dezbracat”.
O petrecere a burlacitelor la care viitoarea mireasa poarta tricoul inscriptionat cu :”Aproape doamna” nu se uita niciodata.
734 de tricouri tari si foarte tari care asteapta sa fie purtate de cumparatori cu stil sunt expuse in magazinul virtual Tricouri tari.
“ Atentie! Recipient de bere” este inscriptionat in dreptul burtii unui purtator de tricouri haioase, sute de recomandari care se pot citi in trecere fac deliciul posesorilor de tricouri si admiratorilor de tricouri.
Sunt creative, ieftine, originale si de calitate. Un tricou de bumbac te face sa te smti ca in Rai, in timp ce unul sintetic iti aduce Iadul aproape de piele.
Piesa de rezistenta a sezonului estival, un tricou valoreaza de sute de ori mai mult decat 39 de lei, dar restul este din partea casei. Un tricou original se poate purta cu orice si in orice moment al zilei!

  • Acest articol este unul publcitar – P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *