De ce să-ți faci asigurare medicală privată?

Condițiile actuale din spitalele țării noastre nu sunt suficient de satisfăcătoare pentru cei cu venituri medii sau peste medie.Asigurare- -medicala- privata

Având în vedere toate discuții din mediul spitalicesc românesc contemporan, nu e de mirare că cei mai mulți dintre noi am dori să optăm pentru o asigurare medicală privată.
Sunt ani de zile de când oamenii se plâng de condițiile improprii sau de tratamentul superficial sau inadecvat pe care l-au primit de la cadrele medicale din sistemul public, totuși, nimic nu s-a schimbat până acum, ceea ce ne forțează să investim în asigurări de viață sau asigurări medicale private, pentru a fi siguri că vom primi îngrijirea adecvată în cazul unei nenorociri.

Asigurările private de sănătate pot fi achiziționate individual sau pot fi primite prin intermediul locului de muncă, acestea fiind integrate în pachetele de beneficii ale angajaților.
Cei care aleg serviciile particulare de sănătate au două posibilități, iar acestea sunt:

  • Abonamentul care acoperă doar anumite consultații sau tratamente, activate în funcție de planul ales inițial
  • Asigurarea care îi oferă celui asigurat acces la o serie de clinici sau spitale la nivel național sau internațional.

Asigurarea privată de sănătate, în funcție de pachetul ales, acoperă anumite costuri, precum:

  • Spitalizarea
  • Indemnizația pentru naștere
  • Consultațiile generale
  • Diagnosticare
  • Intervenții chirurgicale
  • Transport medical asistat

Signal Iduna are propriile sale modele de asigurări de sănătate și asigurări de viață, bazate pe o structură modulară, special gândită să se plieze perfect pe nevoile fiecărui individ. Acest modul ține cont atât de specificațiile particulare, cât și de disponibilitatea financiară a acestora.

Specialiștii Signal Iduna știu că starea de sănătate și moralul angajaților sunt elemente foarte importante pentru succesul unei companii, acesta fiind motivul pentru care au creat asigurarea de sănătate ce poate fi personalizata 100%.

În cadrul companiilor, asigurarea privată de sănătate beneficiază de tarife la nivel de organizație, aceasta însemnând obținerea asigurărilor la prețuri mai accesibile, devenind astfel o altă metodă de motivare a angajaților, pe lângă prime sau alte tipuri de beneficii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *