Vacanta pe banii altora

Sunt un om relativ dezorganizat, uit unde-mi pun toate lucrurile daca nu fac din asta un tel. Atunci cand plec la mare imi place sa am papucii mei, sa ajung acolo si sa imi pun bermudele pe mine, papucii in picioare si sa o sterg spre mare. NU imi place sa pierd jumatate de zi cu tot felul de mici cumparaturi. Imi place sa ma bucur de mare. De cele mai multe ori nu stau la mare atat cat imi doresc, iar de aceea imi place sa petrec cat mai mult timp cu nisip pe picioare.  Nu cred in ideea ca trebuie sa imi cumpar totul nou pentru o vacanta. Sunt persoacamping vama vechene care isi cumpara echipament nou pentru vacanta; de la chilot la papion. Cu toate acestea, imi cumpar cate ceva din timp, eventual cu reduceri. :)) Apropo de cumparaturi din timp, ca sa nu patesti ca mine cu papucii in ziua de bagaj, iti spun ca poti pleca la mare pe banii altora daca iti faci cumparaturi online 😀

Vacanta pe banii altora….( si nu sunt parintii )

Orice produs cumpărat de pe zorilestore.ro te  poate trimite un weekend la mare cu micul dejun și cu cazare asigurate de Sandalandala. Tot ce trebuie sa fac este sa comanzi un produs de pe site-ul amintit pana pe data de 21 august si poti castiga o vacanta alaturi de 7 prieteni in Vama la capingul frumos.

Ce imi place in vacanta la mare

Poate am imbatranit sau poate iubesc sa ascult mai mult valurile decat trei piese mixate de trei terase alaturate. Imi place sa ma trezesc devreme si sa alerg pe plaja…mai pustie. Sa gasesc oamenii relaxati, sa nu fie necesar sa stau la fitza ca sa ma simt bine. Vacanta inseamna pentru mine mai mult un moment cu mine decat un moment cu altii. In mod cert si distractia are locul ei si nebunia  aferenta, insa imi doresc sa vin macar un pic odihnit din vacanta si mai putin agitat ca atunci cand am plecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *