Transportul public in Bucuresti -De ce este praf ?

Am tot auzit placa: Sa mergem cu transportul in comun, orasul e aglomerat, poluare, aglomeratie, etc. Realitatea din Bucuresti este aceasta: Astepti 30 de minute in statie ca sa vina un autobuz care sa te duca in centru. Mergi 30 de minute. In total 1 ora.ratb

Ai treaba in centru 30 de minute. Astepti inca 30 de minute in statie. Drumul spre casa in RATB mai dureaza 30 de minute. Total: 2,5 H. Frumos cu transportul in comun. Sa nu mai punem la socoteala faptul ca esti extrem de intim in autobuz cu o gramada de lume. Cu persoane in varsta, cu hoti, cu elevi. Esti o mare familie. Orarul praf ne „omora” timpul si nervii.

 Intre timp, Gabriela Firea declara:

Transport public Bucuresti

„Am decis ca în regim de urgenţă RATB să organizeze licitaţie pentru achiziţionarea a 200 de autobuze Euro 4 second hand, nu mai vechi de 2-3 ani, pentru că licitaţia pentru autobuze noi ar dura foarte mult. Asta nu înseamnă că nu dorim să achiziţionăm şi autobuze noi. (…) Anul viitor dorim să achiziţionăm minimum 300 de autobuze noi, o sută de troleibuze şi un număr substanţial de tramvaie, printr-o investiţie asumată de către uzina RATB”, a declarat, joi, Gabriela Firea, la finalul întâlnirii cu managerul şi sindicatul RATB.(MEDIAFAX)

Banda ocupata de parcare

Intre timp conducerea nu vede ce elementul cel mai nociv pentru traficul bucurestean este reprezentat de lipsa parcarilor. Masinile parcarte pe prima banda gatuie traficul. Ce facem ? Nimic.

Foto: Jurnalul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *