Unde gasesc un cabinet stomatologic de incredere (P)

Nu e simplu sa gasesti un cabinet de stomatologie  atunci cand ai nevoie, deoarece in toate orasele sunt multe astfel de cabinete. Cu cat e orasul mai mare, cu atat e mai greu, deoarece fiecare recomanda altceva. Dar, cu siguranta nu putem spune ca intr-un oras mare exista un singur cabinet care ofera servicii de incredere. De obicei sunt mai multe si fiecare persoana recomanda in functie de experienta pe care a avut-o.

Astazi si eu vreau sa iti fac o recomandare. Daca ai nevoie de un aparat dentar un implant, o plomba, un detartraj 

servicii de acest tip, apeleaza cu incredere la serviciile celor de la Cris-Smile.ro. De ce ii recomand?

In primul rand pentru faptul ca au o echipa de medici competenti si dedicati muncii lor. Acestia stiu sa gaseasca rezolvare la problemele pacientilor, lucreaza cu rabdare si daruire si sunt foarte empatici, ceea ce e deosebit de important cand vii la medic.

Apoi, ii recomand si pentru faptul ca lucreaza cu aparatura de ultima generatie. Astfel, lucrarile sunt realizate simplu, fara durere si conform exigentelor tuturor clientilor. E important ca medicul stomatolog sa lucreze cu aparatura de ultima generatie. Acum vreo 7 ani in urma am facut prostia de a merge la stomatologul liceului. Lucra cu aparatura foarte veche. Bineinteles ca nu putea fi ce era acum, dar nici nu avea tehnologia care era la acele vremuri. Pe langa faptul ca am indurat o multime de durere, mi-am si stricat inutil o multime de masele. Cand mi-am dat seama ca nu e in regula ce se intampla, am mers la un cabinet din oras si a fost total altceva.

Recomand Cris Smile si pentru ca ei ofera o gama completa de servicii. Nu e ca la cabinele mai mici care te trimit la alti medici pentru un implant sau un aparat dentar. Gama de servicii este una foarte variata: ortodontie, implantologie, restaurari dentare, profilaxie dentara, endodontie si estetica dentara.

Daca ai copii, recomand tot acest cabinet. Stiu cum sa se poarte cu cei mici, cum sa-i faca sa nu le fie frica si cum sa intervina fara a le cauza durere. E important ca atunci cand iti duci copilul la dentist sa il duci la un cabinet renumit si pentru faptul ca lucreaza cu cei mici.

Si in final, recomand si pentru preturi. Preturile sunt de bun simt, raportul calitate pret fiind unul corect. Insa, asa cum bine stii, unele interventii vor costa mai mult. De ce? Pentru ca materialele cu care se lucreaza in domeniul stomatologiei sunt foarte scumpe. Daca ai o cunostinta care e medic stomatolog si iti poate „da din casa”, crede-ma ca vei fi surprins/a sa afli cat din suma pe care o dai ramane intr-adevar in buzunarul medicului.

Asadar, nu uita, daca vrei servicii stomatologice de calitate, la preturi corecte – Cris-Smile.ro.

P- Articol publicitar. Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *