Umidificatoarul care se opreste automat de la Nichiduta

Atunci cand apare un copil in viata ta esti nevoit sa acumulezi o serie de informatii noi: Care este caruciorul ideal , Cum se alge un premergator, La ce trebuie sa ai grija atunci cand vine vorba de alimentatie la anumite varste, s.a.s.m.dUmidificator-camera

Sunt multe informatii noi; se spune ca este greu dar si frumos in acelasi timp. Este greu pentru ca trebuie sa inveti lucruri noi si nu pot sa dormi noapte, insa este frumos pentru ca dai viata unui copil si il cresti dupa chipul si asemanarea ta.

Umidificator camera- De ce avem nevoie de un astfel de aparat in camera copilului?

Evitarea infectilor respiratorii 

Prin folosirea unui Umidificator camera se evita producerea unor infectii respiratorii datorate aerului uscat din camera. Trebuie sa avem mare grija la aceste probleme respiratorii mai ales pe timp de iarna, atunci cand pot sa apara si probleme  pielea uscata.

Respiratie mai buna

Folosirea unui umidificator ii ajuta pe ce mici sa respire mai bine si sa se simta mai confortabil atunci cand au nasul infundat. Un alt avantaj este acela ca ii protejeaza de alergii.

Cat trebuie sa fie umiditatea din camera copilui ?

Multi parinti isi pun intrebarea aceasta:  Cat trebuie sa fie umiditatea din camera copilui?

In camera bebelusului trebuie sa existe  o valoare a umiditatii de 50 – 60%. Aceasta valoare se poate atinge cel mai usor cu ajutorul unui Umidificator camera. In general umiditatea se situeaza in jur de 40 %.

Umidificatorul pe timp de iarna in camera copilului?

Chiar daca sunt o serie de avantaje atunci cand folosim un umidificator trebuie sa avem grija si la dezavantaje care ies in evidenta pe timp de iarna: Folosirea indelungata in timpul iernii a unui umidificator poate provoca raceli mai ales copiilor.

Recomandare  Umidificator Miniland Ozonball

Ne-am gandit sa venim si cu o recomandare atunci cand vine vorba de un umidificator de camera pentru copii. Umidificatorul recomanadr de noi este Miniland Ozonball de la Nichiduta.

Care sunt pricipalele caracteristici ale acestui umidificator ? 

Umidificator cu abur rece,ideal pentru utilizarea in camera atunci cand aerul este prea uscat.

Elimina germenii din aer si purifica aerul. Stim foarte bine faptul ca mai ales in zonele urbane nu avem parte de un aer prea curat; fie ca vorbim de praf sau de nixele masinilor care ajung la noi in apartament.

Are functie de masurare a umiditatii in aer

Este prevazut cu filtru pentru apa, pentru a improspata apa.

In momentul in care se ajunge la un nivel al umiditatii dorit, aparatul se opreste automat si ramane in standby

Ecran digital cu lumina de fundal pentru o cat mai buna vizualizare.

Daca va puneti intrebarea care este suprafata apartamentului pentru care este ideal acest model de umidificator, raspunsul este  ideal pentru camere cu o suprafata de aproximativ 30 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *