Tratament gratuit pentru copiii cu autism

Autismul este o problema grava de sanatate ce afecteaza prea multi copii din tara. Din pacate cei mai multi dintre parinti nu isi permit tratmentul, nu isi permit sa le ofere sansa copiilor catre o viata cat mai aproape de „normalitate”.terapie autism

Tratament gratuit pentru copiii cu autism

Asociația Help Autism cu sprijinul Kaufland România, deschide în capitală un nou centru de diagnostic și intervenție timpurie în autism.
În cadrul Centrului Help Autism Pipera se vor oferi gratuit servicii de diagnostic pentru tulburări pervazive de dezvoltare, suport pentru familiile copiilor cu diagnostic și terapie zilnică pentru 18 copii, prin programe intensive și personalizate de analiză aplicată a comportamentului.

Pentru identificarea celor 18 copii cu TSA care pot beneficia timp de 1 an de servicii gratuite, Asociația Help Autism organizează un proces de selecție. Părinții copiilor cu tulburare din spectrul autist și vârsta între 1 și 5 ani sunt invitați să completeze formularul online de pe pagina asociației –  http://www.helpautism.ro/impreuna-le-aratam-viata/inscriere – până la data de 27 noiembrie 2014, orele 24:00.

Respect pentru faptul ca exista companii ce au preocupari in acest sens, exista asociatii care isi indreapta atentia catre aceste probleme. Din pacate oamenii cu bani  cheltuiesc 100 mii de dolari  pentru uciderea si impaierea unui elevant. Va intreb eu pe voi, unde  e dreptatea in lumea asta ? Si cati copii puteau fi tratati cu aceasta suma ? Sau, cate scoli puteau fi renovate / dotate cu aceasta suma ? 

Împăierea unui elefant este un proces îndelungat, iar în acest caz a durat şapte luni. Doar jupuirea lui de piele a necesitat cinci zile, timp în care au lucrat simultan şase persoane.

foto: sheknows.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *