Toti avem nevoie de o cutie de carton rezistenta!

Magazinul iPack.ro este un furnizor de cutii transport de incredere pentru multe afaceri din Romania. Pe site-ul lor se gasesc cutii pizza, cutii transport specializat, cutii de carton normale si cutii transport sticle. Acestea sunt realizate din carton rezistent care nu isi schimba forma nici chiar cand este supus mediului umed.

Companiile au devenit extrem de constiente in ceea ce priveste impactul asupra mediului si incearca toate masurile pentru a le proteja de daune si alte tipuri de poluare. Mentinerea sustenabilitatii mediului este ceva de care intreprinderile se ocupa in zilele noastre. Utilizarea produselor ecologice este in crestere, deoarece oamenii inteleg importanta acestui lucru.

Ambalajele din carton ondulat au multe avantaje. Datorita acestui fapt, in prezent, mai mult de 50% din marfurile fabricate la nivel mondial sunt ambalate si depozitate, transportate sau comercializate cu contributia lor. Cele mai semnificative avantaje ale pachetelor de carton ondulat sunt:

Protejeaza produsele datorita capacitatii mari a cartonului ondulat de a depasi actiuni mecanice prin structura cartonului.

Sunt de 3 ori mai usoare decat cele din lemn, crescand astfel greutatea neta a marfurilor transportate si reducand cheltuielile de transport.

Costurile de productie sunt semnificativ mai mici comparativ cu alte categorii de ambalaje. Aceste ambalaje pot fi depozitate si transportate pliate, oferind clientilor o economie semnificativa de spatiu.

Faciliteaza vanzarea marfurilor, deoarece pe cutii se pot imprima informatii detaliate privind continutul produsului, dar si alte elemente publicitare. Destul de des ambalajele din carton ondulat insotesc produsele de la momentul ambalarii pana la momentul vanzarii, deoarece sunt folosite si ca suport pentru afisarea produselor pe plute.

Procesul redus de proiectare si fabricatie a ambalajelor din carton ondulat, datorita tehnologiei de proiectare asistata de computer si a masinilor cu un nivel ridicat de automatizare si productivitate, are ca rezultat compresia in timp a diferitelor faze de executie.

Reciclarea completa a ambalajelor uzate si utilizarea acestora in fabricarea hartiei pentru ambalaje din carton ondulat fac ca aceste tipuri de ambalaje sa fie 100% ecologice.

Datorita caracteristicilor lor – greutate redusa, rezistenta mecanica ridicata, buna protectie a produselor, chiar si in conditii de temperatura si umiditate scazute, afisare a produsului de calitate – ambalajele din carton ondulat satisfac cele mai mari cerinte ale diferitelor ramuri industriale.

Aceste tipuri de cutii pot fi refolosite in alte scopuri si, mai mult, pot fi si reciclate. In plus, cutiile de carton sunt biodegradabile, iar acest lucru le diferentiaza de ambalajele din plastic sau folie. Exista o multime de conotatii negative in ceea ce priveste utilizarea materialelor plastice, deoarece plasticul si filmul nu sunt biodegradabile si, daca doriti sa fiti cunoscut ca o companie si o companie responsabila din punct de vedere ecologic si durabila, materialele pe care le utilizati pentru ambalare pot face o mare diferenta .

Un alt beneficiu al cutiilor si ambalajelor din carton este ca acestea sunt mai usor de tiparit, deci daca doriti sa imprimati numele companiei, marcii, produsului etc. pe ambalaj, puteti face acest lucru in mod convenabil. Ambalajul din carton este, de asemenea, usor de modelat, pliat, cutat si taiat conform formei dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *