TelenovelaMania penetreaza GSM-ul


Dragi prieteni masculi dupa ce ati invatat spaniola printre randuri, ascusi bine in spatele unui pet de bere la 2l, din telenovelele urmarite de sotiile proprietate personala, si dupa ce ati aruncat televizorul pe geam de exasperare in momentele de tensiunea crescuta, datorita acelorasi productii ce se bateau sa intre in apartul tv cu 22 de fotbalistii. Acestia fiind sustinuti cu indarjire de dvs, iata ca acum veti fi nevoiti sa aruncati si telefonul mobil departe in zare de nervi suparare si exasperare.
Nu de alta, dar se va lansa in curand prima telenovela pe telefonul mobil. Amanda O, o telenovelă fenomen, cica, cu Natalia Oreiro în rolul titular.

Aceasta va fi difuzată, pentru prima dată în Europa, pe trei platforme diferite: Televiziune, Telefonie mobilă şi Internet.
Mai sa fie, dupa ce m-au exasperat pusti manelisti in autobuze. acum pensionarele vor urmarii telenovela preferata pe mobil in timp ce merg spre piata….vai ce lume nebuna…unde o sa ajungem oare?
Intrebare : credti ca vor urmarii pensioanrele telenovele la bancuta de la poarta? :))

3 comentarii

  1. am ras cu lacrimi de ce nu Bogdan ce ai cu ele sti cum era pe vremea domnului Goe acele frantzisme de acum celebre eee cam asa va fi si in sec 21 dar va fi cu ola cichita como estas?!:))))=))(la mayoría no sabrá a menos que se habla español, así como el mal tiempo estaba en su escrito el Sr. Goe y menos de uno sabrá cómo hablar)

  2. ooooooooooooooooooo nuuuuuuuuu…….sper sa nu imbatranesc emigrat in vreo insula saraca…datorita faptului ca tara noastra se va numi RROMANIA iar limba oficiala o sa fie o corcitura dintre tiganeste si spanioleasca :))

  3. „majoritatea nu va sti decat sa vorbeasca o spaniola gresita precum era in vremea domnului Goe …de scris si mai putin decat va sti sa o vorbeasca”si eu sper la fel…..dar amandoi pe o insula?!?!?!;;)=))clar speranta moare ultima dar cu siguranta intr-o zi va muri si ea;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *