supape de siguranta

Supape de siguranta, calitatea primeaza mereu

Atunci cand ne referim la supape de siguranta poate nu apreciem in totalitate importanta acestora in functionarea intregului ansamblu. Acelasi lucru poate fi falabil si cand vorbim despre un robinet sfera. Sunt componente fara de care nu putem utiliza echipamentul conform carti tehnice si instructiunilor primite din partea specialistilor sau a echipei de interventie autorizata. Imi amintesc perfect si fac o paralela intre aceste echipamente  si folosirea instalatilor de incalzire acasa. In ciuda faptului ca aceste supape de siguranta se folosesc la nivel industrial, principiul este acelasi si are de cele mai multe ori legatura cu omul care manuieste echipamentul.supape de siguranta

Supape de siguranta – folosirea produselor de calitate

Daca ne referim la modul figurat supape de siguranta in viata de zi cu zi pot fi alegerile noastre, alegeri care ne definesc, provin din educatie si se reflecta in produsele pe care le cumparam. Daca achizitionam produse de calitate, indiferent ca vorbim de robinet sfera,  filtre, robineti sfera apa sau orice alceva, primeaza calitatea produselor. Stiu, o sa imi spuneti ca de multe ori primeaza pretul in alegerile noastre. Este adevarat, insa pretul este de fapt problema care ne indeparteaza de la o investitie corecta.

Supapa de siguranta pentru echipamente

Supapa de siguranta pentru echipamente este reprezentata de alegerile corecte din punct de vedere al raportului calitate- pret.Mereu mi-am dorit sa fac un raport eficient intre investitie si timpul de folosinta al respectivului produs. Un produs made in china, fabricat  pe vapor, cum se spune, va avea o viata direct proportionala cu pretul pe care il platesti. Daca dai cinci lei – vorba vine – durata de viata va fi de cinci lei. Daca acest principiu este usor de verificat acasa, la nivel industrial putem spune ca folosirea unor supape de siguranta sau a unui robinet sfera nu lasa loc de algeri. Din pacate sunt si companii care nu tin cont de calitate si aleg furnizori sau produse de calitate inferioara. Acest lucru se va observa in timp si cel care va trage aceste algeri va fi de fapt clientul final. Client ce observa mult prea tarziu pentru a trage la raspundere firma care a executat lucrarea sau pentru a face o conexiune directa intre folosirea acelor materiale si defectiunea aparuta.

Tocmai din aceste motive trebuie sa alegem produse verficabile din punct de vedere al provenientei, indiferent ca vorbim de supape de siguranta, robinet sfera sau orice alt produs din aceasta sfera de activitate, principiul dupa care trebuie sa ne ghidam trebuie sa ramana acelasi; calitatea primeaza, calitatea trebuie sa ramana pe primul loc.

Supape de siguranta, robinet sfera – Utilizare

Daca va intrebati care este utilizarea acestor echipamente despe care  v-am impuiat capul pana acum raspunsul este acesta: in instalatiile de aprovizionare cu apa.  Transportul si distribuirea apei nu este o treba la indemana oricui. Nu de alta dar atunci cand te inunzi pe tine e una, dar cant faci inundatie pe o strada intrega apare o mare problema. Astfel am transmis si ideea ca atunci cand ne referim la robinet sfera ne ducem cu gandul atat la transportul apei potabile cat si celei industriale, rece sau calda. Un partener de incredere pentru acest tip de echipament, robinet sfera, supape sunt cei de la firma CHRISDEN ARIMEX S.R.L.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *