Suntem astazi aici pentru ca „ieri”…

De multe ori poate ca si voi ati fost nemultumiti, la fel ca si mine pentru locul in care va aflati „azi”, pentru locul de munca, pentru masina- pe care o ai, sau pe care ai vrea sa o ai- avem tendinta  sa fim nemultumiti.

Pe de-o parte este un lucru bun sa fi nemultumit, inseamna ca vrei mai mult, ca iti doresti mai mult, ca aspiri, ca „tragi” de tine, dar pe de alta parte inseamna ca uiti mereu sa spui multumesc pentru ce esti azi.

Am tendinta de a ne „acuza” pentru ceea ce suntem, dar mai mult decat atat de a-i acuza pe cei din jur sau conjuncturile „nefavorabile”.

Sutem azi aici pentru ca ieri am ales sa facem „x”, suntem azi produsul actiunilor noastre din trecut, iar in prezent le judecam prin prizma locului unde ne aflam. Daca ne aflam intr-un loc „bun” ….nu mai ne gandim la nimic….traim si atat, daca suntem intr-un loc rau ne „certam” petru ce am facut ieri. Este de retinut ca am ales sa facem „x” ieri pentru ca asa am considerat ca era oportun la vremea respectiva…

Nu stiu, poate, ce vreau sa spun exact :D: cert este ca 100% suntem vinovati pentru ce suntem  azi …si solutia acuzarii altora si pasarii vinei nu este una tocami ok.

ps: am scris asta pentru ce sunt eu, pentru ce vad in jurul meu….pentru mine si …pentru tine

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *