Care sunt pasii premergatori cumpararii unei masini second hand? (p)

Atunci cand ti-ai propus sa-ti cumperi o masina si nu iti permiti sa devii propietarul uneia iesita direct din fabrica, optand pentru varianta second hand, trebuie sa tii cont de cateva criterii, importante inaintea procesului de cumparare efectiva.
Evident, mai intai trebuie sa stabilim bugetul destinat acestei investitii importante si sa luam in calcul mai multe aspecte importante in alcatuirea acestuia. Suma de care dispunem pentru acest scop este recomandat sa nu fie atribuita in totalitate achizitionarii autoturismului, ci trebuie pastrata o parte din bani si pentru eventualele verificari si reparatii care sunt necesare in cazul unei masini rulate. Totodata, oricat ne-ar entuziasma ideea cumpararii la un pret atractiv a unei masini premium, trebuie sa fim constienti de cheltuielile care vor urma cu intretinerea acesteia si daca ne permitem sau nu acest lucru.
Apoi, trebuie sa decidem exact care este utilizarea masinii pe care ne-o dorim, daca este pentru o familie intreaga, preponderent pentru drumuri scurte in oras, care sa fie parcata fara dificultate, deci motorizare mica sau medie sau avem nevoie sa ne deplasam frecvent cu ea pe rute lungi, fiind astfel vorba despre un autoturism cu un motor puternic si rezistent la o exploatare sustinuta. De asemenea, trebuie avuta in vedere verificarea sa prealabila realizata in detaliu la un service, pentru a sti exact care este istoricul, starea tehnica reala, ce reparatii sunt necesare si cat costa acestea, fara a ne increde cu usurinta in reclama extrem de pozitiva facuta in mod interesat autoturismului de catre vanzatorul acestuia.
Poti sa optezi pentru achizitionarea in siguranta a unei masini rulate de la comercianti auto responsabili a caror oferta este compusa din autovehicule procurate prin participarea la licitatii autoturisme pe CarsOnTheWeb, un website care vinde in exclusivitate masini catre distribuitori auto. Este vorba despre autovehicule rulate de calitate foarte buna, care au trecut prin verificari riguroase, detin descrieri amanuntite si rapoarte care contin deteriorarile suferite.
Masinile provin din Belgia, Franta, Olanda, Germania, Italia, Spania si cuprind modele si marci diverse. Poti opta pentru marci renumite precum Audi, BMW, Ford, Mercedes, Peugeot, Renault, Skoda, Opel, Nissan, Volvo, Volkswagen, extrem de apreciate. De asemenea, masinile Toyota sunt tot mai cautate, iar preturile la care sunt vandute sunt cuprinse intre 3.000 si 20.000 de euro. Masinile supuse licitatiilor organizate aici provin de la detinatori de flote, de la companii de inchirieri auto sau de la agentii de leasing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *