service auto bucuresti

Service auto Bucuresti – La ce trebuie sa avem grija

De cand am devenit sofer si posesor de masina am tot cautat service auto Bucuresti, un atelier dotat corespunzator si cu mecanici care se priceap suficient de bine incat sa nu te puna sa cumperi piese de care nici macar nu ai nevoie. Un amic mi-a povestit o intamplare nu tocmai placuta cu un service auto Bucuresti ( un meseriaj de cartier cu un SRL de apartament ) Omul s-a dus cu masina la asa zisul service auto si l-a pus sa cumpere nu stiu ce pompa, ce s-a dovedit intr-un final ca nu trebuia sa fie schimbata. Problema a fost ca simtomele initiale ale masini l-au pacalit pe mecanicul incepator. E normal sa gresesti, insa se puteau intampla si alte probleme, mai greu de remediat.

Service auto Bucuresti autorizat Vs Garaj de cartier

Nu ma indoiesc ca sunt si mecanici auto foarte buni care au renuntat sa lucrez intr-un service autorizat si au preservice auto bucurestiferat sa aiba clienti in particular, insa din experienta mea de posesor de masina m-am convins ca trebuie sa ai mare grija cu mecanicii auto de ocazie. Personal m-am ars de cateva ori, iar atunci cand caut service auto Bucuresti pe internet am mare grija unde ma duc; merg de multe ori si pe recomandarea si parerea prietenilor. Personal nu ma pricep la mecanica aproape deloc, iar singura mea sansa este sa ma bazez si sa am incredere in ceea ce spune mecanicul. Atunci cand am avut nevoie sa schimb kitul de distributie pentru logan am apelat la service auto Bucuresti TITAN. Oamenii au un car de experienta tinand cont de faptul ca activeaza inca din anii `80.

 Este adevarat s-au schimbat oameni, insa au in echipa si meseriasi cu peste 25 de ani de experienta in domeniul reparatilor auto. Preturile practicate pot fi vazute pe siteul lor in sectiunea dedicata. Pe mine m-a costat 150 de lei schimbarea kitului de distributie, insa ce m-a incantat a fost faptul ca totul a mers ceas; am sunat, m-am programat si am rezolvat problema. Atunci cand sunam la un mecnic din cartier auzeam mereu povestea; nu am timp astazi, suna-ma maine, nu pot nici maine, vino poimane J) In contextul in care service auto gasesti in Bucuresti la tot pasul. In mod cert depinde calitatea servicilor oferite, distant, etc.

Service auto Bucuresti – sfaturi utile

Cel mai important  sfat pe care pot sa il dau soferilor si posesorilor de masini aflati la inceput de drum este sa aiba grija de masinia lor si sa nu isi aminteasca de ea doar atunci cand se strica. Masina trebuie sa mearga la service auto pentru o verificare la inceput de sezon  ( mai ales in iarna ).  Nu lasati defectiunea sa se agraveze- riscati sa va coste mai mult. Interesati-va cu mare atentie la ce perioada / numar de kilometri trebuie sa mergeti la service auto bucuresti pentru realizarea schimburilor de consumabile: placate frane, ulei, kituri distributie. Personal am patit urmatoarea faza; nu mi-am verificat instalatia de lumini, m-a oprit politia in Costinesti si mi-a dat 100 de lei amenda. Am mers la primul service si mi-a luat inca 100 de lei sa imi schimbe un bec 😀 De ce ? ASTEA-S preturile la ei, atunci cand trebuie sa dea jos si bateria. Tinand cont ca era seara si nu vroiam sa mai am problema am dat si asta a fost.

Foto: blog.psprint.com