(P) Cum sa alegi cele mai bune mese si scaune?

Cand vine vorba de casa mea sunt de ficare data pretentioasa si incerc sa cumpar de fiecare data cele mai bune si cele mai calitative lucruri.

De curand mi-am achizitionat un set de scaune si mese pentru bucatarie. Si sunt foarte incantata de decizia pe care am luat-o.

La ce am fost atenta atunci cand le-am achizionat?

In primul rand la materialele din care acestea sunt confectionate. Imi place lemnul si faptul ca acesta este rezistent. De aceea am optat pentru o masa si sase scaune confectionate din lemn. Am fost atenta sa fie rezinstente si materialul sa fie unul de calitate. De asemenea am verificat cu atentie imbinaturile ca sa nu am surpriza ca scaunele sau masa sa se desprinda in timp.

De asemenea am fost atenta si la design-ul pe care il au. Unele scaune sunt incommode fix din acest motiv. Si cum noi petrecem cam aproximativ  doua ore in fiecare zi la masa, vreau ca familia mea sa se bucure de tot confortul.

Si nu in ultimul rand am fost foarte atenta la materialul din care acestea sunt confectionate si culoarea materialului. Eu am ales scaune din lemn care sunt foarte usor de curatat. Si am optat pentru o pernuta care sa ne faca sa ne simtim mai confortabil atunci cand stam la masa. Plus ca pernuta este foarte usor de curatat.

Daca vrei sa iti achizitionezi scaune pentru bucatarie incearca sa nu le cumperi in culori deschise, fiind vorba de mancare riscul ca ele sa fie murdarite si sa nu mai poti scoate petele este foarte mare, de aceea trebuie sa fii foarte atent si la acest detaliu.

Sper ca aceste informatii sa iti fie de folos si sa te ajute sa iti gasesti cat mai repede lucrurile de care ai nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *