(P)Sa cumparam servicii de restaurarea a sanatatii!

Despre investitii se vorbeste mult si contradictoriu in ultimul rand. Iata cateva teme antonimice de discutie despre investitii:

-investitiile in bunuri materiale versus investitii in bunuri spirituale. Pozitionarea de o parte sau de alta poate fi argumentata ca si argumente impotriva investitorilor care nu corespuns punctului nostru de vedere. De pilda era o vreme cand eram categoric de partea investitiilor spirituale, pana cand am observant ca autoritatea unui intelectual, artist, profesionist este hotarata tot de averea sa si din acel moment sunt mult mai echilibrata.

-investitii care aduc profit versus pastrarea banilor in banca sau achizitionarea de bunuri a caror valoare nu scade niciodata, cum ar fi bijuteriile si lingourile de aur, antichitatile, tablourile de valoare.

Dupa Revolutia din 1989, pe piata din Romania a aparut posibilitatea rezervarii in avans a unor servicii de restaurare a sanatatii premium prin Ovb Romania sanatate.

Societati serioase cum este cea prezentata mai sus mediaza cele mai avantajoase asigurari de sanatate. Oamenii sanatosi au posibilitatea ca in schimbul unor sume lunare sa isi rezerve un loc in cele mai bune clinici private din Romania, operatii la cei mai priceputi medicii si tratamente costisitoare in cazul in care se vor imbolnavi.

Si legat de asta au loc discutii pro si contra. Unii considera ca, daca nu se imbolnavesc niciodata, asigurarea a fost facuta in zadar. Dar daca te imbolnavesti si nu o ai, ce faci? Este grav sanatatea ta sa se deterioreze de la o clipa la asta, daca nu actionezi si sa ti se refuze internarea in clinica sau sa nu ai banii necesari fiindca nu detii o polita de asigurare de sanatate. Educatia pentru sanatate ar trebui sa conduca romanii catre aceste servicii dupa cum s-au obisnuit sa isi asigure un loc de cazare cand pleaca in concedii.

Avem mult de lucrat cu generatiile care vin dupa noi in acest sens si in sensul constientizarii ca sanatatea este bunul cel mai de pret al omului si se intretine cu eforturi fizice, materiale si spirituale.

Asigurarea de sanatate este ajutorul pe care il primim si cand ne imbolnavim grav si nu mai putem lucra. Pierderea capacitatii de munca poate surveni in orice moment si atunci nu mai poti spune linistit:„Voi munci si voi plati!”

Va imaginati cat de greu este pentru o familie sa se angajeze la credite mari pe 20-30 de ani, sa mizeze pe un anumit venit lunar care sa permita supravietuirea, dar si achitarea la timp a ratelor, iar unul dintre parteneri sa se imbolnaveasca grav.

In disputa cu asigurare de sanatate sau fara, ma voi pozitiona mereu de partea celor prevazatori.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, reprezentantii societatii de asigurari de renume european Ovb, va consiliaza gratuit.

Puteti sa le adresati intrebari si sa le cereti explicatii, ei sunt disponibili si pregatiti sa va raspunda.

Fiti prevazatori si investiti in sanatatea voastra si a celor dragi, fiindca sanatatea este mai presus de toate! Din pacate oamenii realizeaza acest adevar abia cand o pierd. Ovb va sta la dipozitie si va ofera cele mai avantajoase asigurari de sanatate din tara.

Foto credit: freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *