Rolul unei formatii profesioniste la nunta

Nunta este un eveniment important in viata fiecarui cuplu, iar reusita petrecerii depinde de multe „amanunte”….iar unul dintre aceste detalii este formatia de nunta.

Am avut placerea sa asist in aceasta perioada la recitalurile sustinute de Andrei Racu in cadrul unui Restaurant cu traditie din Bucuresti, Caru cu bere. Am ascultat piese celebre din repertoriul muzical romanesc dar si teme din muzica internationala ( Ciprian Porumbescu si interpretari ale unor teme celebre ). Piese care iti merg la suflet si iti amintesc ca „la masa” se poate asculta si muzica cu stil.andrei racu

Cat de mult conteaza conteaza formatia in cadrul unui eveniment ?

In prezent vedem tot mai multi artisti cunoscuti care au programe pentru evenimente corporate, private sau nunti. In acest context publicul a devenit tot mai selectiv si intelege sa faca diferenta dintre o formatie de amatori si una de profesionisti.

Andrei Racu, de peste 15 ani in lumea muzicala

Despre Andrei Racu, liderul formatie ce ii poarta numele, am aflat ca este absolvent de conservator, are o expereinta de peste 15 ani in lumea muzicala si are contracte cu cele mai prestigioase localuri din Bucuresti ( Hanul Berarilor, Caru cu bere, S.a.s.m.d )

Ce trebuie sa faca o formatie pentru un eveniment reusit ?

Pune distractia pe primul plan. Aceasta este cel mai important lucru de care ai nevoie ca totul sa iasa perfect. Lasa amanuntele pe seama Formatiei! Orice eveniment reusit, fie ca e vorba de nunta, botez, sau petrecere, depinde in mare masura de ambianta muzicala, de calitatea sunetului si de jocul de lumini. Fara computer, fara circ, ! Muzica LIVE,Instrumente muzicale performante, Sonorizare !

Organizarea nuntii reprezinta o activitate destul de dificila. Fiecare detaliu este important si chiar daca este nunta voastra, totusi ati invitat o serie de persoane pentru a fi alaturi de voi si pentru a se simtii bine.

Cum alegem muzica potrivita pentru evenimente

Muzica reprezinta cheia in ceea ce priveste distractia invitatilor, de aceea trebuie sa incercati sa-i multumiti pe toti si sa alegeti stilurile de muzica atat de potrivite incat macar o data sa se ridice de la masa fiecare invitat pentru a dansa.

De 15  ani incercam sa oferim serviciile noastre la standarde care sa satisfaca cele mai exigente gusturi, atat din punct de vedere tehnic cat si muzical. Daca am reusit sau nu, au decis toti cei care au organizat nunta, botezul, petrecerea, cu ajutorul nostru. Si nu sunt deloc putini… Va asteptam si pe voi, sa apelati cu incredere la echipa noastra de profesionisti, pentru evenimentele din viata voastra !Andrei Racu, muzician.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *