(p)La repatriere se lucreaza ca intr-o familie

O familie pe care te poti baza oricand este echipa din Italia a celei mai bune firme de servicii funerare. Cand au primit datele necesare din tara si stiu ca trebuie sa pregateasca repatrierea unui alt roman, cei care o compun se strang intr-o sedinta de lucru si isi impart sarcinile.

Nimic nu este usor, dar fac cu atata dragoste totul, fiindca stiu ca lucreaza pentru romani si mai stiu cat de greu este dorul de tara. Pentru ca acasa cineva asteapta un sicriu curat si elegant, in care se odihneste persoana draga, ei muncesc asemenea albinelor. Totul este cronometrat, executat cu responsabilitate ca pentru cineva din familia lor.

Echipa firmei de servicii funerare devine o extensie a familiei in momentul in care se ocupa de trupul neinsufletit.

Transport decedati se face legal si decurge fara incidente datorita dragostei cu care ei isi fac meseria si isi indeplinesc menirea.

Din momentul in care sunt anuntati din tara si li se comunica adresa unde se afla decedatul, ei lucreaza fara odihna, pana la plecarea masinii funerare cu sicriul catre tara. Daca nu ar fi aceasta echipa cu experienta, dragoste si intelegere fata de toti romanii incercati, formalitatile de repatriere ar dura luni intregi. Ei stiu insa cum sa se ocupe simultan de tot ca transportul funerar sa aiba loc la timp.

Cineva merge la toate institutiile si face toate demersurile necesare ca dosarul de repatriere sa fie complet. El este util deplasarii masinii funerare in tara respectiva, dar si la inmormantarea din Romania. Fara acte nimic nu ar avansa si nu ar fi deloc indicat sa fie lasate la urma, fiindca toata lumea si-a pierdut rabdarea: decedatul trebuie sa ajunga printre ai sai si sa se odihneasca in pamantul cald al tarii sale, apartinatorii il asteapta, sa isi ia ramas bun de la el, dar si sa ii faca tot ceea ce prevad traditiile ca drumul sa ii fie lin spre cer, spitalul din tara straina nu mai poate pastra corpul neinsufletit mult timp, fiindca sunt adusi alti decedati in locul sau.

In timp ce expertul in legislatie alearga pe la diferite birouri dupa acte, unii pregatesc atent defunctul. Ei stiu ca trebuie sa sigileze capacul, de aceea spala trupul cu atentie, taie unghiile rotund si le curata, iar in cazul in care familia a cerut o cosmetizare a fetei, aplica un machiaj de zile mari, de parca ar aranja pe cineva de-al lor sa plece in calatorie.

Dupa imbalsamarea cu cele mai bune substante si tehnici il asaza usor in sicriu, fara sa il bruscheze, cu mila si respect, pun capacul si il sigileaza.

Au la sediul din Italia sau din tara in care a avut loc decesul sicriele cerute pentru repatriere, adica unul din zinc si altul din lemn masiv, puse unul in altul. Langa sicriul elegant si curat pun curcea.

Masina funerara este curata in interior si straluceste la exterior, prevazuta cu frig si condusa de soferi cu experienta si foarte politicosi.

Apelati cu incredere la acesta a doua familie care va ajuta sa ii aduceti acasa pe cei care mor peste mari si tari!

foto:www.freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *