(P)Firmele de servicii funerarea specializate in repatrieri demitizeaza miturile legate de repatriere

Toti cei care au pierdut pe cineva apropiat peste hotare, trebuie sa se adreseze neaparat unor firme care asigura transport funerar sa se asigure cat de nefondate sunt miturile care au intrat in folclor, legate de repatriere. Inainte de a te considera incapabil din punct de vedere financiar de aducerea in tara a trupului neinsufletit al unui membru al familiei tale, solicita consiliere gratuita din partea operatorului care sta la post non stop si vei vedea cum toate miturile legate de repatriere, dispar unul cate unul.

A senior couple enjoying the beach
  1. Se vehiculeaza ideea ca nu oricine isi permite aducerea in tara a mortului din Italia, Franta sau Belgia. Trebuie sa stiti insa ca firma care conduce in topul repatrierilor prin calitatea serviciilor sale raportate la pret are pentru fiecare potential client o oferta superavantajoasa, care incepe de la 999 de euro. Daca stam sa ne gandim 40 000-60 000 de lei costa o inmormantare aici, in tara, deci sa dai acesti bani in care se includ: sicriele, hainele masina funerara, intocmirea dosarului de repatriere, imbalsamarea si pregatirea mortului, crucea inscriptionata, pregatirea dosarului de repatriere si combustibilul pentru un consum de 3 000-4 000 de kilometric nu este deloc scump.
  2. Daca unii cred ca repatrierea este foarte scumpa, altii au impresia ca este usor sa aduci in tara un decedat si ca pot face asta singuri. Nimic mai fals ca asta! In primul rand, multe tari refuza sa incredinteze mortul unei persoane sau unui grup, care nu are experienta in repatriere si care nu poseda masina funerara cu autorizatie. Firmele cu experienta dispun atat de baza materiala necesara repatrierii, dar si de salariati priceputi si cu experienta care pot efectua toate operatiunile. Sarcinile se impart in echipa si fiecare stie ce are de facut ca masina sa plece la timp. Nimic nu este usor, dar ei au mai facut asta de sute de ori si nu fac altceva, decat sa repete niste operatiuni deja cunoscute. Intr-o repatriere este posibil sa fie implicate 7-10 persoane si numai sincronizarea perfecta face ca dosarul de repatriere sa fie gata simultan cu pregatirea trupului neinsufletit, iar soferii sa poata sa aduca in tara pe cel atat de mult asteptat.
  3. Nu conteaza unde este ingropat omul, fiindca oricum nu mai stie!

Omul isi doreste sa fie adus acasa si sa se odihneasca intr-un spatiu cunoscut, drag, de aceea avem indatorirea sa ii aducem in Romania.

  • Cine a organizat o inmormantare in Romania, poate sa realizeze singur o repatriere. Si acest mit este fals 100%. O persoana obisnuita nu stie pe unde trebuie sa ajunga, sa obtina dosarul de repatriere si din magazinele obisnuite nu se pot cumpara sicriul de zinc si sicriul de lemn, fara de care repatrierea nu poate avea loc.

Multe sunt miturile legate de repatriere, dar ca sa aflati adevarul, solicitati consultanta de la firma prezentata mai sus!

Acolo prejudecatiile si afirmatiile hiperbolice dispar pe rand, fiindca operatorul iti spune exact ce pasi trebuie sa fie facuti ca repatrierea sa fie decenta.

Ideal ar fi sa nu credeti ceea ce se spune, pana nu luati legatura direct cu operatorul de servicii funerare si pana nu va lamureste. Ei spun mereu adevarul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *