Sunt eficiente reparatiile foto pentru aparatele foto digitale /Dslr ?

Reparatii Aparate foto digitale

Recent am fost pus in fata urmatoarei situatii:  sa caut un service autorizat Nikon pentru aparatul meu foto  sau sa il arunc la gunoi. Merita sa repar un aparat foto cu cativa ani vechime ” pe cartea de munca” sau il pot arunca linistit. In mod cert raspunsul la aceasta intrebare tine de doua aspecte;reparatii aparate foto digitale

– Eficienta reparatiei

– Costul reparatiei pentru aparatul foto digital compact/dslr respectiv.

In consecinta am apelat la „prietenul” google si am dat de servicefoto.ro, un centru amplasat intre Pta Romana si Pta Victoriei din Bucuresti. Am mers la sediul firmei si am dat de unul dintre cei mai organizati oameni pe care i-am vazut/cunoscut. Un om atent la detalii, care trateaza fiecare aparat foto cu maxima atentie ( aparatul foto este primit in baza unei fise tehnice cu specificatiile defectelor, este fotografiat in detaliu pentru a exista dovada 😀 etc )

Reparatii aparate foto digitale

Merita reparat un aparat compact ?

Avantajul meu a fost ca omul mi-a spus din start daca merita sau nu reparat aparatul foto, astfel sa stiti daca cheltuiti sau nu bani pe reparatii aparate foto digitale. Eu m-am dus cu doua aparate foto- un Sony si un Nikon, ambele compacte.

Aparatul Sony nu merita reparat, raportat la valoarea lui (actuala) si la costul reparatiei. In schimb, aparatul Nikon a fost reparat si inca foarte bine si am ajuns sa am un aparat foto compact perfect pentru vacanta, fara sa car dupa mine Dslr-ul meu.

Daca aveti probleme cu aparatul foto va  recomand Professional Service...mergeti intai de toate si constatati daca merita reparat aparatul foto sau nu.

In cazul meu pot sa spun ca a meritat reparatia, aparatul functioneaza foarte bine 🙂

Reparatii foto dslr

Cu siguranta daca ai un dslr, problema se pune altfel; ai dat multi bani pe el si doresti sa il reparai. Va recomand la fel sa mergeti sa constatati cat costa reparatia 🙂

 Profesional Service foto

str. Henri Coanda nr. 33, ap. 5, sector 1, Bucuresti (langa hotel Minerva)
telefon / fax: 021.314.69.09, mobil: 0722.321.926 , 0745.130.536

p publicitate

Articol publicitar bazat pe experienta proprie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *