Recomandari cadouri barbati -Cadouri inedite pentru el (p)

Atunci cand vorbim despre cadouri de multe ori suntem in pana de idei. Fie ca vorbim despre el sau despre ea. Avem probleme in a darui un cadou interesat, util si functional in acelasi timp. O buna parte din oamenii pe care ii cunosc au deja lucrurile pe care si le doresc, iar cele pe care nu le au deja sunt prea scumpe pentru a putea fi achizitionate pentru o zi de nastere de exemplu. In acest context m-am gandit sa fac un top 3 cadouri interesante pentru barbati de pe site-ul neer.ro, sponsorul acestui articol.

Este greu sa gasesti cadouri inedite pentru barbati?

Chiar daca se spune ca femeile sunt pretentioase atunci cand vine vorba despre cadouri, nici barbatii nu se lasa mai prejos. Si ei au devenit mult mai atenti la detalii decat in urma cu 20-30 de ani, spre exemplu.

Recomandari cadouri barbati – Reomandarea 1

Ceas Electronic Multifunctional 

Barbatii sunt atrasi mereu de tehnologie, sunt atrasi de tot ce este nou, mai ales in materie de gadgeturi. Prima recomadare pentru un cadou dedicat barbatilor este reprezentat de un Ceas Electronic Multifunctional .

Ceasurile sunt faine indiferent de stil, fie ca vorbim de un rolex clasic sau de un ceas modern dotat cu cele mai actuale functii. Indiferent de ce stil ce ceas alegi sa ii faci cadou unui barbat trebuie sa ti cont de cateva aspecte:

  • Este un tip care se imbraca mai sportiv sau mai clasic ?
  • Este pasionat de tehnologie
  • Cu ce tip de ceas l-ai mai vazut?

Papioane confectionate manual din lemn

Nu suntem pusi mereu in situatia de a ne imbraca clasic, la costum sau sa fim nevoiti sa stam la costum, insa atunci cand chiar trebuie sa o facem avem la dispozitie un accesoriu inedit pe care il putem oferi cadou babatilor: papionul din lemn. In mod cert acest accesoriu barbatesc trebuie adaptat unei anumite tinute

Geantă bărbătească vintage

Personal nu am inteles niciodata borseta, astfel ca daca ar trebui sa aleg un cadou pentru un barbat sau sa fac o recomandare de cadouri barbati as merge pe o Geantă bărbătească vintage sau un portofel / curea.

Voi ce spuneti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *