Regula de baza in afaceri: nu facem reclama concurentei

telefonul tauAti vazut de multe ori la tv vedetele cand vin intr-o emisiune si folosesc formulari de genul; Am fost intrebat anterior la UN ALT POST TV sau EMISIUNEA PE CARE O PREZINT LA O ALTA TELEVIZIUNE ( post concurent), pentru ca ele stiu ca nu li se da voie sa spuna pe PRO TV de Antena 1 😀 Nu e ok din punctul lor de vedere, pentru ca fiecare pronuntare a unui nume inseamna reclama. Simplu, nu ?

Ce ar fi sa vina invitat Pepe la C. Maruta in emisiune si sa aiba un tricou cu Splash, vedete la apa ? Tricoul sa aiba mesajul “Uita=te la noul sezon” ?

Reclama online

Reclama la evoMag pe Telefonultau.eu

Am facut aceasta argumentatie pentru a ii face sa inteleaga pe unii oameni ca nu e ok sa faci reclama concurentei in casa ta. Site-ul Telefonultau.eu vinde telefoane, dupa cum ii spune si numele si o face destul de bine, cred eu. Nu e un site mare, nu face parte din liga mare, dar sa ai reclama de la google pe site-ul tau prin care sa ii alungi( trimiti) pe oameni catre evoMag mi se pare o nebunie. Care este logica ? Stim cu totii ca din aceste anunturi nu se fac foarte multi bani 😀 dar, in fine, poate nu stiu eu toate particularitatile acestei situatii care mi se pare hilara 😀

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *