QuickMobile prin Profitshare, castiguri din blogging (P)

Quickmobile s-a alaturat profitshare, astfel ca bloggerii perseverenti au o noua sansa de castig din pasiunea lor. Da, bloggingul este pentru multi doar o pasiune, insa prin munca si determinare, review-uri bine facute si articole documentate poti atrage vizitatori, iar acestia din urma sa iti intoarca „favoarea” prin achizitionarea produselor prin link-ul tau de afiliat.quickmobile profitshare

Ce tip de magazine sa promovez prin Profitshare ?

Statistic vorbind pe segmentul comert online cele mai importante bugete se duc in zona IT&C, magazine de telefoane, calculatoare, smart tv , nisa pe care se afla si Quickmobile.ro, dar si magazine de fashion. Depinde de tine ce vrei sa promovezi, insa e ideal sa faci o targetare a reclamelor pe care le ai pe blog in functie de publicul care te citeste zilnic si tipul de articole pe care le ai.

Daca ai o serie de articole despre cauciucuri auto si sunt bine pozitionate in google atunci e mai mult decat firesc sa pui un link catre un astfel de magazin. Daca esti pasionat despre telefoane mobile – spre exemplu – si postezi noutati din acest domeniu, e firesc sa  te indrepti catre magazine din aceasta nisa.

Sistemul de afiliere: Avantaje Vs Dezavantaje

In mod cert acest sistem are si avantaje si dezavantaje. Magazinele care folosesc profitshare platesc doar pentru beneficii cuantificabile ( vanzari efectuate ) iar bloggerii vad daca eforturile lor de a realiza articole documentate genereaza vanzari. Este corect, insa nuantele pot fi interpretate / trecute la capitolul dezavantaje.

Pe de alta parte avem si reversul medaliei, bloggerul afiseaza o reclama insa cumparatorul amana decizia de cumparare, dar magazinul beneficiaza de expunere. Alta situatie este atunci cand cumparatorul intra pe alt blog ( dupa expirarea timpului ) si cel care beneficiaza de comision este alt blogger. In acelasi timp, daca nu ai o alta reclama disponibila pe blog ( prin alt sistem ) atunci varianta profitshare poate fi castigatoare.

QuickMobile, ofera comisioane mai mari decat magazinele concurente

“Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux. “.

Daca va ganditi sa faceti reclama pe aceasta zona, trebuie sa stiti ca linkul QuickMobile în Profitshare este cel mentionat anterior.

Foto: kstationchicago.com

2 comentarii

  1. Pentru mine oferta voastra, de a va promova, pare a fi destul de tentanta. In primul rand, datorita colegilor de la magazinul Ouickmobile din Iulius Mall din Cluj-Napoca. Este o echipa amabila, bine pregatita… Eu calatoresc destul de mult, fac „naveta” intre Bucuresti si Cluj, dar m-am „atasat” de cei din Cluj.
    Intru des pe site-ul Quickmobile, imi plac ofertele voastre, eu si familia mea avem telefoane achizitionate de la Quickmobile si astept noul LUMIA 640 XL, single sim.
    Deci, incepand de azi, vreau sa postez pe conturile mele de facebook, LinkedIn, si Google +.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *