(P)Unde gasesti cruci din flori cu livrare rapida in Bucuresti?

Este unul dintre cele mai firești lucruri din lume. Și unul dintre cele mai triste, poate cel mai trist lucru de pe pământ. Atunci când cineva pe care-l cunoști a trecut în neființă, durerea ta și a celor apropiați este de nedescris în cuvinte. În acele momente triste ești cuprins de deznădejde, neputință și regret, nemaiexistând multe lucruri pe care le poți face pentru cel decedat.

            Unul dintre puținele gesturi cu care poți să alini suferința ta, a prietenilor și cunoscuților celui care a plecat dintre voi este să îți arăți respectul și considerația față persoana celui care a murit. Dacă ești în impas în a-ți aduce la îndeplinire acest deziderat, atunci florăria Sympathy Flowers te poate ajuta. Ce este oare mai delicat decât o floare? Cu siguranță nu prea multe obiecte. De aceea stiliștii florali de la această florărie online ți-au pregătit o gamă de cruci din flori create special pentru a serba amintirea celui care nu mai este.

            Magazinul Sympathy Flowers oferă cruci din flori online de un singur tip, dar de o frumusețe și delicatețe aparte, ce te va ajuta să onorezi memoria celor trecuți în neființă. Crucea are o înălțime de 65 de centimetri, obiectul neepatând prin dimensiune, ci prin frumusețea florilor din care este alcătuită.

            Ce de la Sympathy Flowers au ales pentru această cruce decorativă flori selecte de santină, crizanteme și trandafiri, proaspete și parfumate, în combinații cromate ce inspiră bun gust.

            Culoarea predominantă este verdele – a doua culoare după albastru, în topul preferințelor oamenilor. Nuanța de verde crud dată de florile de santini și crizanteme nu este aleasă întâmplător, verdele fiind culoarea din care iese la iveală frumusețea, precum nota poetul spaniol Pedro Calderón de la Barca. Verdele reprezintă natura, reînnoirea, renașterea și revitalizarea. Este un simbol al armoniei și al speranței și al vieții eterne. Printre calitățile crizantemelor putem enumera: sunt foarte rezistente și au un miros plăcut, ușor dulceag.

            Trandafirii albi situați central îi conferă crucii atât o nuanță de galben pal cât și un echilibru vizual datorită poziționării. Nuanța inspiră optimism, iluminare, căldură și îi face pe oameni să se simtă fericiți. Galbenul este un simbol al speranței și aducerii aminte. Ca lucru interesant, în Egipt, galbenul este culoarea doliului. Trandafirii albi inspiră respect și, în același timp, sunt un semn de adio.

            Pentru un plus de sprijin moral poți adăuga un mesaj de adio pentru cel trecut în neființa sau un mesaj de încurajare pentru familia acestuia.

            Prețul unei astfel de cruce din flori este de 550 de lei, insă magazinul de cruci din flori București Sympathy Flowers oferă transport gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei, precum și garanția că toate produsele cumpărate online își vor păsta forma vreme îndelungată. Livrarea se face atât în Capitală, cât și pe întreg teritoriul României, în intervalul 09:00 – 20:00, sau între orele 10:00 și 16:00 în ziua de duminică.

            Produsele Sympathy Flowers sunt create cu respect și demnitate și sunt gata să aline durerea celor care au pierdut o ființă dragă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *