Mai sunt criptomonedele de actualitate? Daca da, de unde pot sa cumpar criptomonede?

Criptomonedele, si in special bitcoin-ul au fost in centrul atentiei datorita faptului ca valoarera acestora a crescut foarte mult intr-un timp scurt. Dintre toate monedele virtuale care alcatuiesc piata criptomonedelor, bitcoin-ul este moneda care pur si simplu a uimit intreaga lume, cu cresterea pe care a avut-o. Este adevarat ca aceasta crestere nu a fost mentinuta, si ca la un moment dat valoarea bitcoin-ului a scazut foarte mult in comparatie cu valoarea maxima atinsa insa, chiar si asa valoarea bitcoin-ului este la un nivel la care cu siguranta nimeni nu s-ar fi gandit. Avand in vedere faptul ca bitcoin-ul dar si celelalte monede digitale care alcatuiesc piata criptomonedelor au inregistrat scaderi destul de mari, mai sunt acestea de actualitate? Mai pot genera profit in cazul in care se investeste in ele? Daca da, de unde pot sa cumpar criptomonede ? Raspunsurile la aceste intrebari se vor afla in randurile care urmeaza motiv pentru care recomand citirea acestui articol.

Piata criptomonedelor este o investitie pe termen lung care poate fi rentabila

Avantajele oferite de catre piata criptomonedelor fac din aceasta piata o investitie care poate fi foarte profitabila, totul depinzand de modul in care va evolua aceasta piata dar si de modul in care gestionezi investitia. Pentru ca o astfel de investitie sa aiba sanse cat mai mari de rentabilizare este necesara respectarea urmatoarelor sfaturi:

 • O documentare cat mai buna inainte de a decide in ce moneda digitala investesti. Bitcoin-ul este cea mai cunoscuta moneda digitala si moneda care a cunoscut cel mai mare salt din punct de vedere valoric insa, piata criptomonedelor este alcatuita din aproximativ 1500 monede. Acest lucru inseamna ca ai foarte multe variante la dispozitie in cazul in care doresti sa investesti in piata criptomonedelor. Este adevarat ca nu toate aceste monede digitale sunt profitabile insa, pe viitor nu se stie niciodata. Acestea fiind zise, documenteaza-te foarte bine despre moneda digitala in care doresti sa investesti.
 • Nu este indicata investirea intr- o moneda digitala nou aparuta.
 • Nu investi sume mari de bani pentru ca exista posibilitatea ca investitia sa fie un esec si sa pierzi banii investiti.
 • Niciodata sa nu investesti sume de bani pe care nu iti permiti sa le pierzi sau sume de bani de care ai nevoie pe termen mediu si lung. Pentru ca investirea banilor in criptomonede sa se dovedeasca rentabila este necesar ca o astfel de investitie sa fie realizata pe termen lung si foarte lung.
 • Fii responsabil si nu te lacomi.

Asa cum am scris in randurile de mai sus, avantajele oferite de catre piata criptomonedelor fac ca aceasta piata sa fie in continuare atractiva pentru investitori. Principalele motive pentru care piata criptomonedelor este in continuare atractiva pentru investitori si cu siguranta va fi atractiva si in viitor sunt urmatoarele:

 1. Monedele virtuale nu pot fi contrafacute.
 2. Piata criptomonedelor este o piata descentralizata ceea ce inseamna ca bancile sau guvernele tarilor nu pot interveni pe aceasta piata.
 3. Este controlata de catre cei care detin monede virtuale.
 4. Tranzactiile pot fi realizate la orice oria din zi si din noapte, in orice colt al lumii.
 5. Nu exista o limita pentru tranzactii, asa cum de exemplu se intampla in cazul bancilor.
 6. Comisioanele care trebuie platite sunt foarte mici.
 7. Piata criptomonedelor este o piata care este recunoscuta de un numar de tari din ce in ce mai mare.
 8. Marile companii au inceput sa accepte plati in monede virtuale, in special in bitcoin.

De unde pot sa cumpar criptomonede?

Avand in vedere ca piata criptomonedelor este in continuare o piata extrem de atractiva pentru cei care doresc sa investeasca in aceasta piata, trebuie stiut care este locul din care pot fi achizitionate criptomonede. In mediul virtual exista din ce in ce mai multe astfel de locuri insa, nu toate pun pe primul loc avantajele oferite clientilor. Din acest motiv, trebuie acordata o atentie deosebita locului ales pentru achizitionarea criptomonedelor.Bitmahavi.com este platforma de tranzactionare a criptomonedelor pe care eu o recomand pentru ca aceasta ofera cele mai bune preturi pentru tranzactionarea criptomonedelor iar mediul in care se desfasoara tranzactiile este extrem de sigur.

Concluzii

Avand in vedere informatiile prezentate in cadrul acestui articol se poate treage concluzia ca piata criptomonedelor este o piata care in continuare este atractiva pentru investitori si care in viitor va deveni din ce in ce mai interesanta si profitabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *