(P)Reductoare de turatie la preturi avantajoase!

Reductorul de turatie este acel echipament mecanica care se utilizeaza impreuna cu un motor electric, avand scopul de a reduce turatiile acestuia. In general un astfel de reductor este utilizat in mecanisme precum cele de directie auto, dispozitive de ridicare si laminoare, carme si asa mai departe.

In materie de reductoare de turatie, cele mai bune oferte in special din punctul de vedere al raportului pret/calitate, le veti gasi pe site-ul celor de Ci.ro.

Motorul electric poate avea un numar de rotatii pe minut, ce incepe de la 750 si poate ajunge pana la 1000, 1500 sau 3000 rotatii pe minut. In cazul in care un motor electric este prea puternic pentru o anumita aplicatie care necesita o putere mult mai scazuta, vine momentul in care intervine reductorul si ajuta motorul sa isi reduca puterea astfel incat sa poata fi folosit si pentru alte aplicatii.

Se considera astfel ca un reductor este extrem de important si de aceea trebuie sa fim foarte atenti atunci cand achzitionam un astfel de aparat, deoarece trebuie sa fie de cea mai buna calitate dar si foarte rezistent in timp.

Dupa cum am precizat pe site-ul celor de la Ci.ro va sunt puse la dispozitie aceste tipuri de echipamente de cea mai buna calitate dar si de diverse tipuri:

 • Motoare electrice
 • Convertizoare de frecventa
 • Variatoare de turatie mecanice
 • Variatoare cu fulii
 • Reductoare melcate
 • Reductoare coaxiale
 • Reductoare cilindro-conice
 • Reductoare cu axe paralele
 • Reductoare conice
 • Reductoare pendulare
 • Reductoare planetare

Mecha Tech este compania care se ocupa cu distribuirea acestor echipamente prin site-ul mai sus mentionat. Echipamente de ce mai buna calitate si profesionala care sunt gata sa va duca la bun sfarsit toate sarcinile pentru care a fost creat, totul fiind posibil cu cele mai rentabile costuri.

Cei care sunt in cautarea unui astfel de echipament precum cele enumerate mai sus atunci Ci.ro este cea mai buna solutie pentru voi. Puteti apela la acestia cu toata increderea si cu siguranta serviciile lor nu va vor dezamagii.

Nu trebuie decat sa accesati site-ul acestora, unde va sunt afisate toate detaliile necesare despre produsele disponibile, astfel incat sa puteti fi siguri de ceea ce urmeaza sa comandati. Toate echipamentele sunt de calitate si gata sa isi indeplineasca scopurile pentru care au fost construite.

Produsele vin insotite de garantie ce poate varia in funtie de fiecare produs in parte. Pentru orice intrebare sau nelamurire nu ezitati sa ii contactati si acestia iti vor oferii consultanta necesara, asa ca te invit sa accesezi site-ul Ci.ro pentru a vedea exact despre ce este vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *