(P)Accesoriile de care nu te mai saturi

Inovatiile tehnologice din ziua de astazi au facut ca telefoanele smartphone sa fie la fel de inteligente precum un calculator, dand posibilitatea utilizatorului de a viziona filme, de a se juca online si de a intra pe social media in timp ce asculta muzica. Acum 10 ani aceste lucruri nu pareau scenarii reale, insa continua cercetare in domeniu a facut toate aceste lucruri posibile.

Anul 2019 va aduce o mare surpriza pentru fanii producatorului Samsung, deoarece compania se pregateste de lansarea ultimului model de telefon din gama Galaxy. Este vorba despre noul Galaxy S10 Plus, care va fi versiunea imbunatatita a tot ceea ce Samsung a realizat pana acum.

Desi nu exista o data clara de lansare, am aflat ca magazinul ContaktShop comercializeza deja huse Samsung Galaxy S10 e la preturi foarte bune. A fost o surpriza intr-adevar avand in vedere ca telefonul nu este inca lansat, dar ContaktShop are reputatia de a aduce doar accesorii gsm de calitate le preturi foarte bune.

Magazinul exista inca de prin 2004, iar de atunci s-a extins in mai multe orase din tara, ajung unul dintre cei mai de incredere in domeniu.

Fiind curios, am decis ca voi cumpara si eu un produs din gama de huse S10 e. Unicul model disponibil pe site este husa silicon slim Samsung Galaxy S10 Plus, transparenta. Acest tip de husa este ideala pentru cei care vor intra in posesia noului S10 Plus, deoarece modelul slim nu ii va incurca in cazul in care tin telefonul in buzunar, iar transparenta husei ii va ajuta sa vizualizeze telefonul.

Materialul folosit la aceasta husa este siliconul TPU, un material destul de comun atunci cand este vorba de huse pentru telefoane. Acest material are proprietati flexibile, insa este foarte rezistent si face o treaba minunata de a proteja dispozitivul.

Pe marginea husei sunt incorporate tastele de volum in relief pentru accesul usor, iar decupajele precise sunt facute pentru a facilita introducerea castilor sau a cablului USB pentru a incarca dispozitivul.

La scurt timp dupa ce am plasat comanda, am primit husa prin curier si am fost foarte multumit de produs. La atingere husa este fina, insa suprafata mata impiedica ca aceasta sa alunece de pe suprafete alunecoase.

Consider ca achizitionarea husei a fost o investitie foarte buna. Avand in vedere pretul accesibil, nu am pierdut nimic, ci sunt foarte pegatit pentru momentul in care voi intra in posesia unui S10 Plus.

Pe langa aceasta husa minunata, site-ul mi-a atras atentia asupra unor alte accesorii gsm pe care doresc sa le achizitonez in timp.

Magazinul ContaktShop.ro este ideal pentru cei care doresc sa cumpere cabluri, folii de display pentru protectie, carduri de memorie si alte accesorii utile pentru telefoane. Gama de produse de la acest magazin nu este redusa doar la accesorii de Samsung, ci detine gadget-uri pentru telefoane de la mai multi producatori.

Recomand, cu incredere, magazinul CotnaktShop.ro, deoarece ofera calitate si preturi foarte convenabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *