Personalizare teme wordpress, realizare site-uri si SEO

Am cautat de zor timp de cateva luni pe cineva serios care sa imi editeze o tema de wordpress cumparata de mine; okkwebimi doream sa arate ‘intr-un fel” si nu ma descurcam la detaliile tehnice de finete. Problema a fost ca unii cereau prea mult…prea mult pentru editarea unei teme. Intr-un final i-am gasit pe cei de la okkwebmedia.ro din Cluj…niste oameni foarte seriosi, rabdatori si care au adus proiectul meu, redactia4fun.ro la nivelul la care mi l-am dorit. Mai mult decat atat …pretul a fost unul rezonabil, iar proiectul a fost finalizat in 5 zile….iar ulterior i-am zapacit la cap cu mici detalii 😀 Stiu sunt stresant uneori…numai ca tin foarte mult la acest proiect si tot timpul meu liber il dedic pentru cresterea lui ..:D e ca un copil :)) acum ma rog…sa nu cumva sa raman fara timp liber si sa las copilul orfan :))

Ce mai fac oamenii de la OKK WEB?

Baietii de la OKKweb Media mai  fac si magazine virtuale, astfel ca daca aveti ceva in plan va recomand sa apelati cu incredere, iar daca vreti sa va puneti afacerea pe picioare si sa faceti o optimizare web cum se cuvine puteti apela tot la ei. Am vazut ca au chiar si un pret /an. Am scris acest articol in primul rand pentru faptul ca stiu ca sunt multi care cauta pe net specialisti in dezvoltarea web site-urilor …..dar oameni care sa isi faca treaba foarte bine. Oamenii care fac o treaba buna pe  wordpress nu prea gasesti asa usor. In al doila rand am dorit sa le fac cunoscuta munca acestor oameni in semn de apreciere pentru munca depusa la REDACTIA4FUN.RO.

6 comentarii

  1. Sunt de acord, cei de la OkkWebmedia sunt foarte buni specialisti, dar au si rabdare – ceea ce lipseste realmente la multe firme bune in acest domeniu.
    Am facut impreuna cu ei deja 6 site-uri, toate functionale si cu rezultate excelente pe SEO.
    Cu siguranta ca sunt si altii buni pe piata, dar cand stii pe cineva care face treaba foarte buna si te si respecta ca si client, nu ai de ce sa mai cauti.
    Ii recomand cu caldura 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *