(P)Casa mult dorita este mai aproape de tine decat crezi!

Achizitionarea unei case este momentul pe care multi il asteapta aproape toata viata, deoarece reprezinta o investitie stabila pe termen lung.

Eproiectedecase.ro ofera peste 170 de modele, din care clientii pot sa aleaga in functie de preferinte, buget si numarul membrilor familiei. O casa reprezinta investitia cea mai buna pe care o persoana o poate face, deoarece o va lasa urmasilor, iar acestia o vor da mai departe. Casele din ziua de astazi, construite de eproiectedecase.ro, beneficiaza de planuri inteligente pentru proiecte case, deoarece arhitectii iau in cosiderare toate aspectele unei locuinte si sunt la curent cu trendurile. Desi poate parea un pic greu la inceput sa alegi din sutele de modele de case, pana la urma fiecare dintre noi trebuie sa isi urmeze instinctul si sa aleaga casa care sa ii fie de folos, insa fara a pune viitorul proprietar intr-o situatie economica dificila.

Modelul de proiect casa mansarda #1011, prezentat pe site-ul eproiectedecase.ro, este ideal pentru o familie formata din doi adulti si doi copii, deoarece casa ofera un total de 107,7mp locuibili. Modelul de casa este foarte bine compartimentat, avand 4 camere pentru a oferi suficient spatiu fiecarui membru al familiei. Livingul include si zona de dining pentru a eficientiza spatiul. Cele 3 dormitoare ofera spatiu de joaca pentru cei mici si de odihna pentru cei mari, iar cele 2 bai sunt esentiale pentru ca toata lumea sa fie gata la timp. Caminul din categoria proiecte de case cu mansarda este destinat unui teren de cel putin 350 mp, cu un front stradal de minim 14,40 m.

Placerea de a locui intr-o casa este oferita, de cele mai multe ori, de designul casei si de faptul ca putem alege de la arhitectura casei, modelul acoperisului si pana la culorile peretilor interiori, precum si amenajarea si compartimentarea spatiilor, exact asa cum ne dorim. Sute de modele de case isi asteapta clientii online!

Eproiectedecase.ro este o firma serioasa formata din arhitecti si ingineri specializati in domeniu, care pune fundatiile viitorului pentru familie de romani inca din anul 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *