(P)Bijuteriile de argint must have in anul 2019

De cate ori ne gandim la tendinte in fashion pentru un nou an, ne vin in minte obiectele vestimentare. Insa nu numai acestea se schimba de la an la an. Inclusiv bijuteriile sunt vizate de noile trenduri din moda. Anul acesta, feminitatea s-a reintors cu forte proaspete si marile magazine, precum bespecial.ro, au inteles acest lucru. De asemenea, argintul este in continuare apreciat. Este un metal pretios, dar si accesibil in acelasi timp, lucru ce il face perfect pentru orice doamna si domnisoara care isi doreste bijuterii argint deosebite. Piesele disponibile la bespecial.ro se inscriu in tendintele lui 2019. Pe acest magazin online sunt disponibile bijuterii argint 925 cu design chic, pretentios, excentric si feminin. Acestea au un aspect ce aduce ideea de lux si opulenta, mai ales daca vorbim despre podoabele ce sunt decorate pietre semipretoase precum ametistul, cuartul, agatul, zultanitul, onixul, opalul si multe altele.

In 2019, toti designeri recomanda bijuterii din argint cu pietre, cu perle sau cristale Swarovski pe care le vei gasi, la preturi exceptionale, la bespecial.ro. Asadar, un must have pentru acest an sunt bijuteriile ce se inscriu in stilul romantic si feminin, pe care il poti obtine purtand piese mici sau cu forma rotunda, simbol al clasicului absolut. Culorile cele mai cautate de pietre pentru 2019 sunt albastrul, predominant in 2019, rozul, mustarul sau aluna. Pentru bijuterii cu pietre albastre sau in aceasta nuanta, poti alege opal imperial, turcoaz sau ametist. Ca si forme, sunt in voga atat bijuteriile ce se inscriu intr-un design clasic, cat si cele cu forme asimetrice ce iti vor oferi un look de “femme fatale”. Doamnele si domnisoarele mai copilaroase pot opta pentru modele florale sau cu animalute, de asemenea recomandate in 2019.

Extrem de cautate sunt inelele masive, de inspiratie etnica, cu forme neregulate cu sau fara pietre. Merg combinatiile cele mai excentrice si anul acesta poti purta mai multe inele pe aceeasi mana.

Bijuteriile pe care le porti, alese cu grija, in trend, vor face ca aparitia ta sa fie una echilibrata si care va produce un impact garantat asupra celorlati. Cand ai nevoie de mai potrivite si frumoase bijuterii pentru tine, intra pe site-ul bespecial.ro si vei gasi ceea ce cauti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *