Post de stiri implicat in tepe Online. P.Seling a fost folosita

paula selingImaginea Paulei Seling folosita pentru o escrocherie deja celebra. Se ia o problema la care multi cauta rezolvare imediata si fara efort; slabitul. Se prezinta un „produs” minune si se scrie „din burta” un interviu aparent credibil cu artista. In presupusul interviu Paula Seling dezvaluia ca a folosit acel produs si a slabit. Totul fals. De la un capat la altul. Interviu, site-ul pe care era postat, pprodusul. Vorbim despre un blog pe platforma blogger.

Paula Seling recomanda un medicament de slabit ? Fals

Declaratia Paulei Seling despre medicamentul de slabit:

A apărut un site fantomă ce foloseşte numele meu pentru vânzarea unui produs de slăbit. Este o înşelătorie bazată pe un interviu INVENTAT de persoane răuvoitoare, în care se precizează că eu am testat şi recomand acest produs, lucru complet neadevărat! NU comandaţi acest produs bazându-vă pe implicarea imaginii mele în această campanie, NU luaţi informaţiile din acel interviu că adevărate! de pe adevarul

Cum s-a ajuns la o mediatizare atat de mare a unui produs fals ?

Cum a fost promovat atat de mult un blog anonim si cum a ajuns sa creeze isterie si revolta din partea Paulei Seling?

Realitatea Tv prin site-ul Realitatea.net garanteaza tepe online

Se pare ca cei care detin site-ul realitatea nu au nici-un fel de scrupule cu privire la modul in care isi castiga banii. O sa vad intr-o zi reclama pe site-ul respectiv la un articol care ne spune ca un camatar este mai corect decat o banca si ne invita sa luam bani fara buletin, adevereinta de salariu, etc

Cum este implicat site-ul Realitatea Tv in batjocorirea artistei Paula Seling ?

Simplu. Site-ul realitatea.net gazduieste reclama de la firma mediavenus. Firma a promovat si promoveaza prin platforma lor de publicitate online astfel de produse „miraculoase”. Reclama de la mediavenus este inclusa la finalul articolelor de pe site-ul realitatea.net, astfel ca un utilizator lipsit de experienta -in online- nu isi poate da seama de faptul ca vorbim de o „trimitere” catre un site „Fantoma”.

In acest fel realitatea.net garanteaza aceste site-uri din zona gri a netului.

Firma care a promovat respectivul site fantoma se numeste  mediavenus.com, iar reclama a aparut ( conform capturii ) pe site-ul realitatea, astfel ca multi oameni au luat-o „de buna”.

romaniatv.net reclama

romaniatv.net reclama

Daca ne imaginam ca situatia sta altfel la Romaniatv.net, ne inselam. Situatia se prezinta precum in poza de mai sus.

Cine furnizeaza aceste reclame ? Cine sunt MediaVenus ?

Se prezinta astfel

Suntem MediaVenus – rețea de publicitate internațională.
Noi oferim:
-Cele mai mari venituri. Costul mediu CPC este 0,07 euro
-CTR mediu 0,5%
-Plăți stabile o dată pe săptămână
-Manager personal
-Configurarea widget-ului este confortabilă și funcțională
-Acceptăm site-uri cu orice subiect
Echipa noastră de suport receptivă este gata să vă ofere asistență la configurarea widget-ului și la instalarea codului pe site și de asemenea e gata să răspundă la orice intrebări referitoare la activitatea rețelei noastre.
Înregistrați-vă acum pe mediavenus.com

Foto : fb.com/paulaseling

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *