Cum alegem Cantare platforma de calitate si eficiente?

Atunci cand trebuie sa cumperi un produs mai scump, cum e de exemplu un utilaj, trebuie sa fii foarte atent la ce alegeri faci pentru a putea beneficia de investitia facuta. Preturile mari si utilizarea lor zilnica transforma aceste produse intr-unele foarte importante pentru industriile in care sunt folosite.

Ca sa nu gresiti cand alegeti Cantare platforma trebuie sa tineti cont de cateva criterii importante pentru o achizitie cat mai inspirata. In primul rand veti avea nevoie de modele de cantare care pot suporta capacitati mari si au acuratete foarte mare la cantarire, afiseaza cu exactitatea numarul de kilograme.

In al doilea rand conteaza mult ca aceste Cantare platforma sa aiba cat mai multe functii utile, bateriile sau cuplarea la curent sa fie cat mai eficiente, afisajul sa fie suficient de complex pentru a permite accesul usor la toate functiile dorite. In al treilea rand, atentie mare la greutatea pachetului livrat.

Cantarele de calitate au cel putin 125 kg, daca greutatea e sub aceasta valoare exista riscul flexarii platformei sub greutati mult prea mari. Partea inferioara a cantarului trebuie sa fie rigidizata, pentru o rezistenta sporita la uzura si pentru o fixare cat mai buna pe suprafata de sprijin.

In al patrulea rand modelele de Cantare platforma de calitate au indicatoare greutate digitale, montate in carcase din otel, avand tastatura completa si display, dar si baterie sau adaptor.

In al cincilea rand, cablul de celule de sarcina este rulat prin intermediul canalelor de sub cantar, asa ca ar fi bine sa analizati cu atentie detaliile tehnice prezentate de producator pentru a vedea daca un cantar dispune de protectia cablului. Conteaza foarte mult si garantia oferita. Produsele mai slabe calitativ vor avea si garantie mai mica, cele care sunt mai scumpe vor beneficia de garantie extinsa, poate chiar service autorizat oferit de producator.

Cantarele platforma pentru zona industriala, o solutie ideala pentru rezultate precise

Daca activati in zona industriala veti alege cantare platforme industriale electronice care suporta pana la 6000kg, cu patru celule de cantarire si dimensiuni variabile, in functie de necesitati.

Greutatea lor mica, precizia cantaririi, gradul mare de protectie in cazul celulelor, rezistenta cantarelor in medii umede si in exterior, protectia anticoroziva pe baza unui strat de grund expoxidic dublat de vopsea industriala, iata doar cateva motive pentru care aveti nevoie de cantare tip platforma.

In mediile alimentare sunt recomandate cele cu platan inox sau doar din inox, cele omologate metrologic si cu garantii integrale de cel putin doi ani. Cantarele tip platforma se pot muta dintr-un loc in altul, sunt simplu de transportat pentru relocare, au o structura suficient de flexibila pentru a suporta sarcini foarte mari, sunt usor de intretinut si de reparat.

Pentru a gasi cele mai bune cantare platforma puteti sa incepi cautarile in magazinele online, acolo unde si preturile sunt ceva mai mici, reducerile sunt permanente, periodic exista promotii la cele mai populare produse de pe site-uri. Livrarea lor este rapida, se pot solicita informatii in plus de la echipa de suport, detaliile tehnice pot fi explicate si ele de specialistii firmelor care le comercializeaza asa ca veti cumpara doar cantarele de care aveti nevoie cu adevarat.Foto sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *