Obiective turistice in Spania (P)

O vacanta in Spania ar putea fi o decizie foarte buna pentru voi. Veti constata ca veti avea de unde sa alegeti si cu siguranta va veti putea bucura de aceasta tara, indiferent unde va veti decide sa va duceti. Exista o multime de orase dintre care veti putea alege.
Orase turistice in Spania
Alicante este unul dintre aceste orase. Acesta este unul foarte apreciat de turisiti. Castelul Santa Barbara este un punct de atractie pentru turistii care ajung aici. Puteti vizita si Portul, acesta fiind plin de numeroase puncte de atractie cum ar fi restaurantele, cluburile sau cazinourile. Bilbao este un alt oras foarte apreciat de turistii care se decid sa mearga in vacanta in Spania.

Piata Noua este un loc istoric, in stil neoclasic. Aceasta piata va va oferi numeroase magazine in care veti gasi suveniruri. De asemenea, veti putea vizita si Bazilica Begona. Aceasta bazilica este dedicata sfintei care patroneaza zona, ea datand din secolul al XVI-lea. Barcelona este un alt oras din Spania pe care ar trebui sa-l vizitati. In Cartierul Gotic veti gasi catedrale, dar si numeroase magazine sau restaurante. Atmosfera va parea rupta dintr-un alt secol. In weekend, veti vedea ca Fantana Magica va fi luminata in toate culorile. Pe fundal se va auzi muzica, iar apa va dansa in ritmurile muzicii.
In Parc de la Ciudatella va puteti relaxa la racoare. Aici este locul cel mai potrivit pentru a face acest lucru. Ar fi o idee foarte buna sa vizitati si Madrid. Capitala Spaniei este foarte apreciata pentru frumusetea ei. Bulevardele largi si zonele relaxante poline de verdeata, fac ca acest oras sa straluceasca si sa iasa mult in evidenta. Cu siguranta veti aprecia inima verde a acestui oras si veti lua o decizie extrem de buna daca veti ajunge aici intr-o vacanta pe care o veti aprecia foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *