Mare scandal crudu si sensual


Dragii mei mare nebunie de iritatia neronului am gasit azi in gazeta: Sensual Simona(plecand de la premiza ca acesta este numele de familie) o acuza pe „donsoara” Crudu ca i-a furat pozitia. opaaaaaaaa!!! Suna interesant, nu? Dar nu e la ce va ganditi voi!!
Mai precis a pozat in playboy folosindu-se de o pozitie, cica, ce ii „apartinea” Simonei. Dar, cu siguranta alte zeci de fete au mai pozat astfel pana atunci…dar ce sa ii faci daca asta e singurul motiv prin intermediul carUIA mai putea si ea sa apara prin in ziare.
poza sursa:apropo.ro

Eu as vrea mai mult sa va vorbesc de cat de speciali prin felul lor de a fi si prin cunostintele de care au dat dovada sunt copii ce au venit ieri la filmarea celei de 3-a editii a emisiunii Eleviziunea.
Deschisi, talentati, simpli si fara a dori sa impresioneze cu orcice pret, dar niste copii de la care aveai ce invata. Asa ca va invit sa urmariti noua emisiunea de la IF TV „Eleviziunea” alaturi de V. Stancu, colegul meu. Si sper sa nu mai aud sintagma copii din ziua de azi, ca e aiurea.
Iar la sfarsit pun o poza cu Daniela Crudu ca sa va delectati ca arata bine,nu de alta…..

2 comentarii

  1. din pacate, presa baga prea mult in seama asemenea indivizi – femei sau barbati, care se considera deja vedete dupa ce si-au aratat fie nurii, fie altceva pe sticla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *