Cum sa-mi gasesc un loc de munca? (P)

Rata somajului in Romania este destul de mare, ceea ce nu e deloc bine. Sunt persoane care au de munca, sunt persoane care nu vor sa munceasca si persoane care nu reusesc sa-si gaseasca un loc de munca potrivit. Daca esti in cautarea unui loc de munca, consulta lista cu locuri de munca la Arabesque. E foarte probabil sa gasesti un loc de munca potrivit pentru tine.

Locuri de munca Arabesque

Cei de la Arabesque s-au extins de curand. La sfarsitul lunii martie au deschis un nou magazin in Pitesti, ceea ce a fost un lucru imbucurator pentru cei care nu aveau un loc de munca, deoarece s-au creat peste 100 de posturi.

Daca vrei sa iti gasesti un loc de munca, ceea ce trebuie sa faci este sa cauti.

Poti incepe prin a aplica CV-uri. Cauta pe Internet companiile care sunt in cautare de angajati, vezi posturile disponibile si aplica la cele care ti se potrivesc. Aplica insa la ce vezi ca ai corespunde cu cerintele postului. Degeaba aplici 20 de CV-uri pe un post de specialist resurse umane, din moment ce tu ai terminat Facultatea de Sport si ai experienta de 3 ani in kinetoterapie si nici o legatura cu resursele umane. Nu te poti astepta sa fii contactat in astfel de cazuri. Intra chiar acum pe site-urile de job-uri si vezi ce posturi sunt disponibile pentru tine.locuri de munca

Iti poti creste sansele de angajare si mergand la targuri de job-uri. In fiecare an se organizeaza o multime de astfel de targuri in orasele mai mari. Intereseaza-te si mergi pentru a aplica si acolo pe posturile potrivite cu ceea ce ai tu de oferit.

Sunt si persoane care se angajeaza in urma unor recomandari facute de altii. Astfel de situatii sunt frecvent intalnite. Poate nu ar fi rau sa le spui cunoscutilor tai ca esti in cautarea unui loc de munca.

Nu te descuraja daca nu gasesti imediat, ci continua sa cauti. Daca vrei sa muncesti, vei gasi cu siguranta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *