Libris – o librarie empatica

Drumul pana la o librarie aprovizionata reprezenta o adevarata sarbatoare pentru multi copii in trecut, fiindca ofertele de divertisment erau limitate. Acolo vedeau ei: carti asezate pe categorii, produse de papetarie, sapunuri de lux pe care le miroseau pe rand, ceaiuri parfumate si lumanari parfumate, dar si fel de fel de papusi, jucarii  si decoratiuni.

Acum, copiii au de toate si se plictisesc numai sa se uite. Interesul lor scade considerabil, cand li se spune ca banii sunt limitati, prin urmare sa fie atenti la ceea ce pun in cos.

Libris est un nume iubit printre intelectuali si studenti si merita sa fie laudata.

Pentru ce? Pentru generozitatea cu care pune la dispozitia cititorilor si a tuturor celor care au de facut o lucrare de licenta sau un referat cateva pagini din carti foarte bune din care se poate cita. Acesta este un dar de suflet pe care aceasta librarie il face studentilor. Dar multi potentiali cititori sunt atrasi pe site-ul librariei de oportunitatea de a citi gratuit 4-5 pagini. In prezent, aceasta posibilitate este dublata de reducerile de preturi la toate cartile.

Pe site-ul Cumpara-redus sunt ordonate oferte Libris de neratat alaturi de alte reduceri de la sute de magazine. Un cumparator care intra pe acest site stie ca gaseste in acelasi loc: tigai care nu lipesc, aparate de facut inghetata si clatite, robot de bucatarie si blender, aragaz pe lemne de luat in excursie, sticle din tritan care mentin apa rece si cafeaua calda, dispozitiv de impachetat sarmale si carut pe patru roti cu care se pot transporta greutati de 250 de kilograme.

Toate se afla la indemana gospodarului, lucruri cu care sa isi aiba grija de gradina, de casa, de gospodarie, dar si de suflet, fiindca produsele de pe site-ul Librariei Libris innobileaza sufletul.

Persoanele interesate de economie au la dispozitie 811 lucrari care sa le ajute sa progreseze in afacerile lor, sa isi organizeze mai bine banii, sa obtina succesul finaciar.

1 milion photoshop – Cristian Barin initiaza cititorii in arta prelucrarii fotografiei. Poate ca nu doresc toti sa devina fotografi, dar vor sa aiba poze perfecte din concedii sau de la diferite evenimente personale. Cartea costa 39 de lei si este foarte utila, pentru ca poze tematice se folosesc si intr-un referat sau articol publicistic.

Persoanele care detin o fabrica sunt interesate sa afle strategii de crestere a productivitatii, iar lucrarea 1 ora in plus pe zi. Tehnici de crestere a productivitatii – Will Declair, Bao Dinh, Jerome Dumont le ajuta sa realizeze acest obiectiv.

Nimeni nu ar crede, daca nu ar vedea negru pe alb pretul ca o carte de o asemenea valoare sa costa 24, 90 lei. In completarea acestei carti sunt si alte oferte, cum ar fi: 100 de legi eterne ale succesului in business – Brian Tracy la pretul de 36 de lei.

Specialistii impartasesc celorlalti din experienta lor si toata lumea este pe deplin multumita. O persoana care investeste bani intr-o afacere trebuie sa investeascasi timp sa studieze ca firma infiintata sa conduca in topul celor mai eficiente din punct de vedere economic.

Dar sunt lucrari didactice si in acelasi timp care incita curiozitatea cititorilor prin titlul, una dintre aceastea fiind 100 de lucruri pe care le fac milionarii – Nigel Cumberland. Exista milionari (in euro, in dolari) care traiesc modest si milionari care isi etaleaza bogatia, umilindu-i pe cei din subordine sau pe vecinii lor. Potenti din punct de vedere financiar ei dau lectii de viata veridice oamenilor obisnuiti din jurul lor. Unii si-au mostenit averile, in timp ce altii au plecat de la cativa euro, construind imperii.

Oamenii au sansa sa invete unii de la altii.

Initiere intr-o angajare de succes, notiuni de micro si macroeconomie sunt expuse in aceste carti care pot fi cumparate la cele mai avantajoase preturi de pe site-ul librariei Libris.

Cine nu este curios care sunt cele sapte strategii prin care se obtin bogatia si fericirea, aceste minuni care indulcesc viata, transformand-o intr-un desert delicios?

Sunt disponibile si carti de arhitectura, dar si carti in limba maghiara si lucrari din domeniul medicinei si farmaciei. Multe dintre ele se adreseaza specialistilor, in timp ce altele sunt scrise in limbaj accesibil, sa invete oamenii obisnuiti sa aiba grija de sanatatea lor.

Accidentul vascular cerebral cardioembolic. Corelatii Neurocardiologice – Ileana Raluca Nistor costa 52,50 de lei si este utila tuturor cititorilor. Agenda farmaceutica si produse cosmetice – Teodora Costea orienteaza alegerea cumparatorilor. De pilda, multi aleg cremele parfumate intens, dar studiile de specialitate spun ca sunt mult mai eficiente cele cu miros neutru.

Exista in stoc anatomii umane care initiaza omul in autocunoasterea fiecarei particele din corpul sau, iar aceste lucrari in mai multe volume pot fi de folos in mod sigur si elevilor si studentilor.

Multe volume sunt gata sa lumineze mintile cumparatorilor in diferite domenii de activitate, iar site-ul Cumpara-redus pune la dispozitia romanilor asemenea produse de exceptie la cele mai mici preturi.

Marii carturari au subliniat importanta cartii din cele mai vechi timpuri, iar primele tiparituri se puteau cumpara cu contravaloarea unei perechi de boi sau a unei salbe de aur. Omul modern traieste intr-o epoca minunata in care are acces la carte, cartile nemaifiind atat de scumpe.

Cumpara-redus ajuta romanii sa gaseasca produsele de care au nevoie la cele mai mici preturi. Nevoia oamenilor de carte trebuie sa fie la fel de mare ca nevoia de alimentele de baza, fiindca nici spiritul  nu poate sta fara hrana speciala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *