Compania DDD – singura firma autorizata DDD si Unitate Protejata din Romania

Incurajez integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati si m-am bucurat mult atunci cand am auzit ca in Romania exista companii care functioneaza ca si Unitati Protejate.

O Unitate Protejata

este o companie care are peste 30% angajati cu dizabilitati. O astfel de companie poate avea un parteneriat cu alte companii care au peste 50 de angajati, dar nu au angajate persoane cu dizabilitati. Astfel, firmele respective nu trebuie sa mai plateasca taxe la bugetul de stat, daca nu au angajate persoane cu dizabilitati.

Lege deratizare

Legea 448/2006 obliga companiile cu peste 50 de angajati sa aiba cel putin 4% angajati cu dizabilitati. Daca vrei sa ajuti persoanele cu dizabilitati, alege sa colaborezi cu o Unitate Protejata.

In Romania nu exista foarte multe astfel de Unitati, insa, ar trebui sa le ceri ajutorul daca ele exista in orasul tau.

Daca esti din Bucuresti, Timisoara, Targu Jiu sau Constanta, trebuie sa stii ca firma DDD este o Unitate Protejata autorizata de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Compania ofera servicii de deratizare, servicii care sunt obligatorii in orice companie. Firma are autorizatie de prestare de servicii de deratizare de la primarie si furnizeaza servicii de calitate, conform standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001. Ea are toate certificarile si autorizatiile pentru desfasurarea activitatii in conditii legale. Se lucreaza cu produse de cea mai buna calitate si se stabileste dinainte un program de dezinfectie. Intre cele 2 executii, compania DDD ofera garantie pe toata durata contractului si intervine in maxim 48 de ore atunci cand primeste o solicitare. Termenul de plata este de 30 de zile de a data emiterii facturii.

Cu siguranta ai nevoie de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Alege-le pe cele mai bune si alege in acelasi timp sa beneficiezi de serviciile unei Unitati Protejate.

Asa cum spuneam, DDD este o Unitate Protejata, ea avand peste 30% angajati cu diverse dizabilitati. Nu-ti fa griji in privinta competentei angajatilor, deoarece ei sunt atent selectati. Fundatia Motivation Romania vine in ajutorul companiei DDD si ajuta la selectarea celor mai competenti si apti angajati. Pana acum nu au existat probleme si reclamatii legate de cum isi desfasoara activitatea persoanele cu dizabilitati angajate la DDD sau cu privire la modul in care sunt tratate aceste persoane la locul de munca.

Daca vrei sa afli mai multe detalii, intra pe CompaniaDDD.ro.

Foto sursa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *